Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

SUURI HIIVATULEHDUSKETJU!

Vierailija

Epäilen että vois olla hiivatulehdus.. Pierettää, masua välillä särkee, valkovuotoo jonkunverran (ei haise, eikä oo värjääntyny).Jostain luin että Hiivatulehdukseen vois auttaa maitohappobakteerien syöminen ja niitä oon syöny ja piereskely on LOPPUNU!Mitä muuta vois tehä? Pitäiskö juoda piimää tai käyttää gefilustuotteita?Onko elintavoissa jotain vikaa vai pitäiskö lisätä urheilua?Kirjotahan mitä tiedät hiivatulehduksesta! :DImetän, vauva 7 kk ja kierukka laitettu. Varmaan niistä löytyy syy hiivaan?

Kommentit (5)

Vierailija

mulla kierukka ollut nyt vuoden ja nyt on jonkin aikaa ollut pahan hajuista ja melko runsasta valkovuotoa... en tiedä mikä muukaan se olisi kun hiiva? saako lääkkeet apteekista ilman reseptiä vai? onko haittaa jos laittaa lääkkeet ns. varmuuden vuoksi (eli ei ole tarkkaa tietoa onko hiiva vai ei..)??jos joku viisaampi tietäisi niin minäkin olisin hyvin kiitollinen! =)

Vierailija

Hiiva kutittaa ja kirvelee alapäässä! Voi olla esim. sinänsä vaaraton ärtynyt paksusuoli. Siihen kyllä auttaa maitohappobakteerit, mutta niitä pitää käyttää jonkun aikaa. Ja ruokavaliota pitäisi ehkä entrata.

Vierailija

jotain käsikauppatavaraa, mutta mielestäni on parempi hakea lääkäriltä resepti. On olemassa sellaisia tabletteja, jotta otat yhden ja hiiva lähtee pois. Voit pyytää lääkäriltä reseptin, jossa esim. 4 x 1 kpl niin riittää pitemmäksi aikaa. Esim. jos ei lähdekään ensi kerralla pois tai jos hiiva uusiutuu muutaman kuukauden välein. Sitten kun resepti on loppu, voit lähettää sen uusittavaksi esim. postitse tai viedä terveyskeskuksen reseptiluukkuun.

Vierailija

aiheuttaa ap:n kuvailemia oireita. Tärkein hoitokeino on se että lopettaa sokerin ja valkoisten jauhojen syömisen. Kylläpä helpottaa.

Uusimmat

Suosituimmat