Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

etsinnässä vaaleanpuna-musta trikoopaita tytölle, mistä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

muistelen jonkun täällä palstalla joku aika sitten puhuneen v.pun-mustasta trikoopaidasta...en vaan muista mistä merkistä oli kyse. Osaisiko joku vinkata mistä voisi löytää? Joku suloisen tyttömäinen pitäisi kuitenkin olla...eli ei mitään mustaa vaaleanpunaisella pääkallolla tms..Suurkiitos jos joku osaa taas auttaa :)

Kommentit (6)

Vierailija

...Legon mallistossa on ollut erilaisia musta-vaaleanpunaisia trikoopaitoja. Ei tietenkään nyt uusimmassa mallistossa.. :( Eli ihan turha viesti =D ;)

Vierailija

Kappahlin mallistossa on myös ollut (Jyväskylän liikkeet on nyt ihan tyhjät niin en tiedä onko just nyt mallistossa). Kannattaa katsella kuitenkin myös sieltä =)

Vierailija

Lindexillä oli mun mielestä pari erilaista vaaleanpuna-mustaa trikoopaitaa tytöille, molemmat tosin muistaakseni tunikamallisia.

Vierailija

Benettonilla ja Espritillä olen muistaakseni nähnyt ainakin vaaleanpuna-mustia paitoja. Lähinnä siis niin, että paita on musta ja edessä on logoteksti vaaleanpunaisella. Meiltä löytyisi tuollainen espritin paita pitkähihaisena ylimääräisenä koossa 104/110 eli menee noin 98-104 cm vaatteita käyttävälle. Niin ja paita on siis uusi.

Uusimmat

Suosituimmat