Voiko korviketetrat hävittää polttamalla?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olemme miehen kesälomanajan pääsääntöisesti mökillä ja mietin tuota jätteen kertymistä. Voiko korviketetrat hävittää polttamalla saunanpesässä? Entäpä valion 2dl jugurttitetrat? Jugurttitetroissa on kyllä joku kierrätysmerkki, mutta en tiedä mitä se tarkoittaa. Mökillä on se hankala puoli, että ei ole pakastinta, joten väkisinkin joutuu paljon purkkiruokaa mukaan ottamaan. Kasvispuoli järjestyy kyllä mökillä, mutta tuo liharuokapuoli täytynee hoitaa kaupan ruoilla. Ajattelin kuitenkin esim. välipalaksi noita tetrajugurtteja, josko ne voisi hävittää polttamalla. Muita ideoita mökkiruoaksi? Poika kesäloman aikaan 8 kk.

Kommentit (2)

Vierailija

Tarkista, onko tetrojen sisällä alumiinivuoraus. Veikkaan, että on. Niitä ei kannata polttaa.Suosittelen lämpimästi jo ihan jätteen synnyn ehkäisymielessäkin tekemään korvikkeen jauheesta. Korvikejauhe liukenee hyvin kylmäänkin veteen. Jauheet pulloon, vettä päälle ja kunnon ravistus. Hyvin toimii.Välipalaksi jogurtin sijaan toimivat hyvin erilaiset puurot, niitäkin voi tehdä jauheesta. Lämmintä vettä päälle ja annat hetken tekeytyä lautasella.Banaani on hyvä välipala jogurtin sijaan eikä tule maatumatonta jätettä.Varmaan siellä teidän mökkipaikkakunnallakin on jokin kierrätysmahdollisuus (yleensä on joka paikkakunnalla) eli sinne voi hyvin viedä lasipurkit, kartonkitölkit jne.

Vierailija

Enpä olis hoksannut tuota laumiinivuorausta katsoa itse...Aikomuksena on käyttää korvikejauhetta pääsääntöisesti, mutta aamumaito pitää saada nopeeta. Muutenkin olen aamulla (=5.00) niin koomassa, että pitää olla korviketetra, pullo ja sakset käden ulottuville. Puuroa meillä syödään aamulla ja illalla, joten tuntuu ankeelta antaa samaa ruokaa vielä välipalaksi. Poika ei tykkää " maku" puuroista, ainoastaan sokeroimaton puuro ilman soseita ym. maistuu eli vaihtelua ei ole sen puoleen lisättävissä puuron kanssa. Banaanikin on ainut " makea" jota ei voi sietää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat