Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Naurattava toi Vanhanen

Vierailija

Änkeää joka paikkaan missä saa naamansa esiin. Mitä sekin Lordista ymmärtää? Varmaan oli vastustajien leirissä ennen viisuja. No, leikkiköön nyt sormileikkejään. Puhehan sillä on aina ollut vähän hidasta, siis hiton huono ulosanti.

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

pitää vastaanottaa kaikenmaailman olympiavoittajat, vaikkei lajeista tietäisi mitään - eikä se niitä mitkään verkkarit päällä ole vastassa.

Vierailija

Ja varmaan on ollut Lordin kannattaja alusta asti, koska hän on henkeen ja vereen hevimiehiä. Minusta Vanhasen hevihaarukkaposeeraus on ihana. Nousi Vanhasen pisteet minun silmissäni.

Vierailija

Toisaalta, monet tykkää " hevistä" , mutta toisaalta, miten uskottavaa se sitten on jos sitä ihan poliitikkona tekee puku päällä tai muuten virallisen oloisissa kamppeissa? Aika urpoa, totta, ja epäuskottavaa vaikka osais näyttää mtä vaan käsimerkkejä. Ehkä se ei tiedä mitä ne tarkottaa.

Vierailija

Ennen viisuja morkkas Lordia, että voi saattaa häpeään Suomen tulevan EU johtajuuden alla, blaa blaa. Viisujen jälkeen olikin, että Suomi on rock ja Lordi jne...siinä vasta pelle äijä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat