Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Naiseni on tylsä !!!

Vierailija

Miten saan naiseni innostumaan seksistä niin että haluaisi muutakin kuin aamuyöstä peiton alla?

Suhteemme alussa häneltäkin tuli paljon hyviä ideoita ja kokeilimme ja nautimme monista asioista.

Nyt lasten tultua elämäämme minä olen se joka yrittää kaikkensa että seksi elämämme olisi virikkeellistä eikä aina sitä samaa.

On vaan itsekkin alkanut turhautua kun toinen ei kaipaa mitään, ei sitä aina jaksaisi yrittää erillaisuutta saada mukaan kun toista ei tunnu yhtään innostavan.

Välillä on aikoja kun yritän olla vaatimatta ja ehdottamatta mitään ja silloin seksimme todella on aina sitä samaa.

Tuntuu niin turhauttavalta ja tylsältä, miksi edes yrittää...

Kommentit (6)

Vierailija

Siksi käynkin maksullisissa säännöllisin väliajoin, sieltä saa mitä haluaa ilman joka sortin tabuja.

Monta vuotta yritin vaimoni kanssa mutta kun kerran toinen ei kaipaa mitään muuta kuin sitä perinteistä ilman lisämausteita, niin hoidetaan asia näin, kummatkin tyytyväisiä.

Vierailija

Kun olisikin niin että olisi vain väsynyt. Mutta kun tämä ei ole totta. Lapset ovat päivisin hoidossa ja meillä kummatkin osallistuvat koti töihin ja perheen hoitoon. Voin rehellisesti sanoa että lapset ovat useammin minun kanssani kuin naiseni. Ja vielä naisellani on fyysisesti helppo työ verrattuna omaan työhöni joka on raskasta.

Vierailija

Naiseni on suhteen alusta asti ollut tyytymätön vartaloonsa, mutta niin taitaa olla aikas moni muukin nainen. Olen useasti kehunut häntä. Myös omissa silmissäni näen naiseni todella seksikkäänä ja haluttavana, hän myös tietää sen niin useasti siitä sanon. Tiedän että raskaudet vaikuttavat ja muuttavat naisen vartaloa, mutta ei kyllä mielestäni huononpaan suuntaan, päinvastoin hän on kauniimpi ja haluttavampi yhä enenmän ja enenmän.

Vierailija

Hirveän usein käy niin, että kun lapset tulevat maailmaan, naisen kiinnostus virikkeelliseen ja mielikuvitukselliseen seksiin lakkaa. Mutta syynä ei suinkaan ole, että naisesi olisi kokonaan muuttunut, vaan yksinkertaisesti se, että hän on väsynyt.Yleensä niissä perheissä, joissa mies valittaa seksinpuutetta tai sen virikkeettömyyttä, mies ei osallistu paljonkaan lasten- ja kodin hoitoon. Onko teilläkin niin? Sinä käyt töissä kodin ulkopuolella ja kotiin tultuasi lepäät sohvalla, ja ehkä leikit vähän lasten kanssa?Kokeileppa niin, että ainakin parin viikon ajan hoidat lapset kokonaan itse, ja annat naisesi levätä. Vaihdatte rooleja. Hoidat lasten ruokailujen, leikityksen ja ulkoilun ohella kodin siivouksen, pyykin pesun ja silityksen sekä kaupassa käynnit. TAKAAN, että parin viikon kuluttua naisesi on saanut voimiaan takaisin ja on innostunut seksistä taas - siinä vaiheessa SINUA vaan ei niin kiinnosta, koska olet ihan puhki...Ja tämä ei muuten ollut mikään veettuilu, vaan ihan tosissani ja ystävällisesti sulle tätä kirjoitan. Tsemppiä!

Vierailija

Ap:n vaimo saisi olla onnellinen tuollaisesta miehestä. :)

Meillä taas se olen minä nainen joka joutuu seksiä kinuamaan, enkä oikein tiedä mikäauttaisi. Vika ei kai ole siinä etteikö mieheni pitäisi minua haluttavana, vaan jotkut eivät kai vain halua seksiä samalla tavalla kuin toiset. (Tosin meillä kyllä harrastetaankin seksiä 2-4kertaa viikossa)Mä vain haluisin enemmän vielä..

Vierailija

Raskaus ja synnytys saa naisen vartalossa aikaan suunnattomia muutoksi ja ne kaikki tulevat vielä lähes kerralla.

Minä itse olin aktiivinen ja ehdottelin kaikkea uutta, ennen lapsia. Nyt lasten jälkeen reilusti ylipainoisena, vatsa täynnä raskausarpia ja rinnat roikkuen, alapäähän en ole uskaltanut edes katsoa, Kaipaisin enemmän sitä että mies kehuisi ulkonäköäni ja saisi minut tuntemaan, että mies haluaa minua yhä samanlailla kuin ennen lapsia.

Minulla henkilökohtaisesti itsetuntoa alentaa vielä se, että mies toistuvasti on torjunut minut jonkun tv-ohjelman tms. takia ja väittää että ei pura paineita runkaten vaikka pornon katselu kyllä kiinnostaa.

Naiset on vaikeita, mutta niin on miehetkin. =) Mitäpä jos yrittäisit keskustella vaimosi kanssa ja kertoa suoraan mitä haluaisit seksielämältä. Minua ainakin helpottaisi...

Uusimmat

Suosituimmat