Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

JOKO LUITTE AAMULEHDEN?

Vierailija

Suurin osa SEKTIOISTA ON PELKOSEKTIOITA!!!

Kommentit (6)

Vierailija

Jutussa referoidun tutkimuksen mukaan naiset nimenomaan pelkäävät sitä keisarinleikkausta. Ei siis niin, että haluavat sektioon koska pelkäävät synnytystä. (Jos ap siis tätä tarkoitti hieman provokatiivisella aloituksellaan.)Pieniä lainauksia jutusta: " Kivinimen mukaan pelkoa keisarinleikkausta kohtaan aiheuttavat monet tekijät. - Puudutuksen riittävyys, kipu, leikkaustoimenpide, yleensä ja " jokin menee pieleen" , Kiviniemi listaa synnyttäjiä huolestuttavia tekijöitä.Kiviniemi havaitsi myös, että leikkaukseen päätyminen vastoin synnyttäjän tahtoa lisäsi pelkoja. Samoin se, että usein päätös tehtiin melko myöhään.Kiviniemi kertoo yllättyneensä keisarinleikkaukseen kohdistuvan pelon määrästä."

Vierailija:

Lainaus:


Suurin osa SEKTIOISTA ON PELKOSEKTIOITA!!!

Vierailija

tai ehkä jos tarkemmin miettii.. lääkärihän se siinä pelkäsi? Nimittäin sitä etten repeäisi uudestaan sieltä peräsuolesta! Itse en saanut valita.

Vierailija

huom. suomi on pisatesteissä suoritunut erinomaisesti mm. hyvän sisälukutaidon ansiosta. mutta näköjään nuo pisatestien tulokset ei koske av-mammoja :DDD

Uusimmat

Suosituimmat