Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sairaanhoito opiskelijat. Miten paljon tarttee ostaa oppikirjoja?

Vierailija

Saako käytettynä mistä tai voiko lainata esim kirjastosta.Onko jotain ryhmän yhteis tilauksia?

Kommentit (8)

Vierailija

Itse ostin ainoastaan sen ison ja kalliin anatomian opuksen ja lääkelaskukirjan. Muita tarvittavia kyllä sai koulun kirjastosta kunhan muisti aina varailla.Kannattaa muuten laittaa oppilaitoksen seinälle ostoilmoitus. Voit saada kirjat pilkkahintaan valmistuvilta.

Vierailija

sekä sen alan kirja johon suuntasin, muutama kirja tuli myös kopioitua (joo, tiedän että on laitonta). Kannattaa tosiaan tehdä kavereiden kanssa yhteistyötä kirjastokirjojen kanssa. Lääkelaskukirjaa en tarvinnut ollenkaan, hyvät muistiinpanot tunneilta riittää mainiosti, varsinkin jos sulla on hyvä matikkapää. Ne lääkelaskut nimittäin on aika helppoja ja ihan perusmatikkaa.

Vierailija

kaikki muut lainattu. tenttien aikaan vaikea saada kirjoja, mutta minulla kulkua ympäri suomen jsa siten tullut käytettyä hyödyksi varmaan viidesosa :) suomen kirjastoista.kavereiden kanssa lainattiin, jos oli esim. 2 tentittävää kirjaa, luettiin vuorotellen. hyvillä muistiinpanoilla pärjää muuten yllättävän pitkälle !!

Vierailija

etenkin kun ne tentitään uudelleen joka lukukausi. Kirjastosta voi kysellä lainaksi kurssikirjoja, mutta voi joutua hakemaan kauempaakin tai tekemään kaukotilauksia, koska todella kysyttyjä ovat ympäri vuoden. Tuo kaverin kanssa vuorotellen luku on toimiva systeemi. joskus tehtiin niin, että ostin jonkun kirjan ja kaveri toisen kurssin materiaalia ja lainailtiin sitten niitä toisillemme.

Uusimmat

Suosituimmat