taaperon korvien putkituksesta ja nukutuksesta

Vierailija

meillä putkitus lähestyy, lapsi nuhainen ja yskäinen, pääsemmeköhän putkitukseen? ei kuumetta.Miten tuo nukutuksesta toipuminen on teillä mennyt? Itse olin lapsena aina tooosi huonovointinen nukutuksen jälkeen ja jännitän miten lapseni kestää nuo aineet...

Kommentit (8)

Vierailija

hetken kyllä asiaa miettivät, mutta koska ei ollut kuumetta, niin pääsi. Herätessään oli aika hysteerinen, mutta kun tiukasti pidin sylissä, niin nukahti uudelleen, ja toisen kerran herätessään oli kuin ei mitään. Katseli muumeja ja leikki autoilla. Noin pienet on kauhean joustavia näissä asioissa. :)

Vierailija

mutta meillä ainakin auttoi! Pojan korvat putkitettiin puoli vuotiaana. Jtakuvasti oli tulehtuneet korvat ja liimakorvat. Nyt on ollut kunnossa kolme kuukautta. Vaikka nenä vuotaa, korvat pysyy kunnossa!

Vierailija

Putket ovat korvalääkärimme mukaan viimeinen keino estää liimakorvan lopullista kehittymistä, tämä on jo vaikuttanut lapsemme puheen kehittymiseen ja kuuloonkin osittain. Joten uskon kyllä enemmän tässä asiassa erikoislääkäriä kuin jotain epämääräistä " tutkimusta" joka ei välttämättä edes päde meidän tapaukseen. kaikki ei ole aina noin mustavalkoista.ap

Vierailija

lähes jatkuva tulehdus, mutta nyt putkien jälkeen on mennyt jo kolme kuukautta ilman yhtään tulehdusta, vaikka räkätauteja on ollut jo useita.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat