Raskauden mahdollisuus?

Vierailija

Ostin mammaksin ovistestejä ja ekaa kertaa tikuttelen. Eilen tikuttelin jo 5päivää ja nyt tulos positiivinen. Rakastelimme viime yönä kumin kanssa, mutta kuinka ollakkaan se ei pysynyt paikallaan, vaan mieheni " kaivoi" sen sisältäni yhdynnän loputtua ja tyhjänä. Eli lasti meni perille asti. Eli ruvetaanko tässä hyvässä lykyssä miettimään vauvalle nimeä? ;-)

(ovistesti oli positiivinen myös tänään)

Kommentit (2)

Vierailija

Kyllä meillä oli toiveissa vauva, mutta ei vielä. Tarkoitus oli jättää ehkäisy syksyllä pois ja sitten katsoa milloin tärppää. Siksi ylipäätään käytimme ehkäisyä. Ovista tikuttelin koska halusin seurata kiertoani näin tulevaa " koitosta" silmällä pitäen ;-) Mut saas nähdä kuin käy...

Vierailija


Voi kun raskautuminen olisikin noin helppoa eli että kerrasta onnistuisi meillä kaikilla:)Ihmettelen vain miksi käytitte ehkäisyä jos kuitenkin vauva on haaveissa, vai onko se vain sinun haaveesi, ei miehen? Anteeksi jos kysymys tuntuu pahalta, tulee vain mieleen tuo Vauvakuume-puolen eräs nimimerkki joka ilmeisesti tekee reikiä kondomeihin miehen tietämättä....Joka tapauksessa, jos rakastelitte juuri oviksen aikoihin niin mahdollisuudet ovat tietysti aika hyvät raskautumiseen. Jos se on teidän haaveenne, niin toivotaan parasta:) Tietysti ei varmaan tekisi pahaa rakastella vielä tänäänkin varmuuden vuoksi:)Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat