Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Aika hassua, kaksosilla ikäeroa 16 vuotta :D

Vierailija

http: // www. aftonbladet. se/vss/foraldrar/story/0,2789,829995,00. html

Kommentit (9)

Vierailija

Hän kysyi: onko 5 vuotta nuorempi veli hänen kaksoisveljensä kun näyttävät niin samalta.Väitin ja intin, etteivät TIETENKÄÄN voi olla kun eivät ole samaan aikaan olleet kohdussa. PLÄÄH.Oppia ikä kaikki, täytyypi tässä mennä oikasemaan virheellinen informaationi.tyhmä-äiti, tyhmä-äiti....mutta minkäs teet, kun on sama pää kesät talvet.

Vierailija

UK:ssa (missä tämä tapahtui) ei tietääkseni ole mitään rajaa tavallisten heteropariskuntien alkion säilytykseen, kunhan vaan rahaa riittää. Kohdunvuokrausta tarvittaessa laki säätelee säilytysaikaa, jostakin syystä. Tavallisestikin on ihan yleistä, että yksi maksu on kolmeksi vuodeksi, sen jälkeen voi ostaa kaksi lisävuotta säilytykseen, ja sen jälkeen sitten " neuvotellaan" alkioiden kohtalosta. Mutta 16 vuotta sitten käytännöt on voineet olla erilaiset, ja tämä pariskunta on voinut silloin allekirjoittaa sopimukset pitkistä säilytysajoista.

Vierailija

että alkioita voisi säilyttää vain viitisen vuotta? Jotenkin tällaisen tiedon sain kun itse olimme aikoinamme (v. 2002 ) hoidoissa.

Vierailija

Sen verran puutteita on ruotsinkielentaidossani, etten ymmärtänyt, ovatko nuo kaksoset identtiset vai erimunaiset, voisikohan joku selventää tuon allaolevan?" Men trots åldersskillnaden är systrarna biologiskt sett tvåäggstvillingar."" Systrarna kommer från samma uppsättning embryon. De befruktades på konstgjord väg i slutet av 1980-talet och frystes in."

Vierailija

No siksihän noita kaksosiksi tituleerataan, että ovat peräisin saman " satsin" sukusoluista ja samaan aikaan hedelmöittyneet. Toinen on sitten alkiona viettänyt 16 vuotta pakkasessa.

Uusimmat

Suosituimmat