Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka kauan voi olettaa yrityksen alkavan tuottaa voittoa? Kyse elatusmaksuista. Ex:lla ollut pari vuotta yritys, en tieda miten tuottaa.

Vierailija

Ei maksa elatusmaksuja ja olen ajatellut että yritys ei vielä tuota. Milloin voi olettaa että voisi maksaa elatusmaksuja?

Kommentit (8)

Vierailija

Ei voi sanoa että kahdessa vuodessa pitää jo tuottaa. Tai siis pitäisi tuottaa jos osaa hommat, mutta ei tuota jos ei osaa hommiaan. Eli millanen liikemies ex-miehesi on? Ei sitä muuten voi sanoa että joko firman pitäisi tuottaa. Tiedän monia jotka on laittanu firman pystyyn, mutta mitään se ei tuota.

Vierailija

osinkoina rahaa kerran vuodessa? Tietääkö kukaan pidetäänkö osinkoja sellaisina tuloina, joista joutuu maksamaan elarit? Eikös tästä tapeltu joskus, kun isot yrityspomot saivat hirveesti osinkoja eikä niistä tarvinnu maksaa veroja tai jotain.

Vierailija

Jos isällä ei ole rahaa niin kunta maksaa ja perii ne sitten isältä jälkeenpäin. Ei sinun tarvi rahoittaa ex-miehesi yritystoimintaa. Molempien vanhempien täytyy osallistua lapsen elatukseen. Ei siihen yrityksen tuottamiset tai tappiot vaikuta.Oletko oikeasti sopinut, että ex alkaa maksaan elatusmaksuja vasta sitten ko firma tuottaa...?

Uusimmat

Suosituimmat