Tampere ja ultra yksityisellä

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015


Hei,haluaisin mennä yksityiselle rakenneultraan kun en kaupungin ultraan enää pääse. Osaisiko joku suositella jotain tiettyä paikkaa tai ultraajaa? Kokemuksia? Paikkakunta siis Tampere.onna

Kommentit (4)

Vierailija

Me käytiin rakenteessa Operonissa, siinä kauppahallin vieressä. Lääkäri oli Johanna Mäenpää ja oli todella osaava ja mukava lääkäri. Tarkasti tutki ja muutenkin kyseli vointia ja kuulumisia, ottipa vielä verenpaineenkin, kun edellisestä mittauksesta oli jo viikkoja. Kelavähennysten jälkeen maksettavaa jäi 66 ¿, eli oli aika edullinen verrattuna esim. Mehiläiseen ja Koskiklinikkaan. Suosittelen!

Vierailija

Joka kerta kun joku kysyy niin on pakko kehua =DKävin alkuraskauden ultrassa ja rakenneultrassa Koskiklinikalla Tuukka Tarkkilalla. Aivan ihana vanhempi mieslääkäri ja todella kokenut. Rakenneultrassakin selitti koko ajan tarkasti mitä ruudulla näkyy ja oikein patisti esittämään kysymyksiä. Alkuraskauden ultra maksoi n. 70¿ ja rakenneultra meillä kyllä ainakin oli halvempi ja maksettavaa itselle jäi n. 50¿Ai juu, sukupuolikin kerrottiin rakenneultrassa (rv 18+) ja oikein meni.

Vierailija

Rakenneultrasta minulla ei tosin ole kokemusta, mutta alkuraskauden ultrassa kävin Koskiklinikan Jarno Laineella. Oli sellainen vanhempi setä, vähän tohtori Sykerön (?) oloinen ja oikein mukava. On tehnyt hommia iät ja ajat, ja kun näytin hänen ottamiaan mittauksia normaali ultrassa, niin täti totesi vaan, että " Kyllä huomaa, että on Jarno ollut mittaamassa, kun nämä on otettu just eikä melkein!" Joten uskoisin, että osaa varmasti rakenneultrankin. =)Alkuraskauden ultra maksoi kelakorvausten jälkeen n. 60 eur, rakenneultrahan tosin on aika paljon kalliimpi.

Vierailija

Ihan hyvät kokemukset. Itselle tuli maksettavaa jotain 70-80e. Tammertutkasta erittäin huono kokemus, vaikka halvempi taisi olla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat