Lapsella syylä jalassa miten eroon?

Vierailija

Kommentit (9)

Vierailija

teippi kuudeksi päiväksi syllän päälle, sitten pois ja hangataan syylää pienmmäksi (kevyesti). ilman teippiä 12h ja uudelleen teippi 6 pväksi jne.ja en ole provo :) !! se teipin liima on kuulemma se joka poistaa syylää.. itse en voinut kokeilla kun 2v repii teipin heti sormesta pois. muutaman kerran kokeilin muttei onnistunut kun jätkä ahdistui henkisesti teipin palan vuoksi.. ;)

Vierailija


Syylän päälle apteekista reseptittä saatavaa Verruxin-voidetta. Anna kuivaa pari minuuttia ja laita päälle Compeed-laastari (keinoiholaastari, saa erikokoisia).Toista hoito pari kertaa viikossa. Tai aina kun Compeed-laastari on irronnut. Älä laita enää lopulta Verruxinia, kun iho pehmennyt tarpeeksi. Jos Verruxinia laittaa jo kovasti ohentuneelle iholle, niin kirvelee hirveesti.Parasta tämä hoito on tehdä esim. kylvyn tai saunan jälkeen, kun iho valmiiksi pehmennyt. Jos lapsi antaa, voit varovasti ennen Verruxinin laittoa hioa syylää pienemmäksi esim. hiekkapaperisella kynsiviilalla. Ei välttämättöntä, jos lapsi ei suostu.Tuo Compeed-laastarin juju on varmasti sama kuin tuossa ilmastointiteipissä. Kun syylä jää ilman happea, se tukahtuu ja kuolee. Laastari iholle varmaan miellyttävämpi kuin ilmastointiteippi. Teippi kyllä halvempaa olisi..

Vierailija

Olisiko kuitenkin känsä? Jos ei ole esim suoraan päkiän kohdalla tai muuten niin että joutuu varsinaisen hankauksen kohteeksi, ja jos näyttää ihan ok:lta, ei repeile tai ole tulehtunut tms. niin en tekisi mitään. Jos taas hankauksen kohteene tai muuten haluat siihen jotain ehdottomasti laittaa niin känsäänhän voi laittaa vaikka laapista. Homma hoituu kyllä esim neuvolassakin tai koulun th:lla (jos siis isompi lapsi) jos et itse osaa / halua laittaa laapista. Mutta apteekista sitä saa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat