Paljonko pitää 13 aikuiselle varata punaviinia ruoan kanssa,mikä merkki olisi hyvä grilliruoan kanssa?

Vierailija

kannattaaks ostaa pulloi vai sellainen pahvijuttu? tosi avuton viiniasioissa,paljonko lasiin kaadetaan...

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

niin niissä laatikoissa on hinta-laatusuhteeltaan ihan hyviä viinejä. Ota joku argentiinalainen tai chileläinen, ne sopii grillatun kanssa hyvin. Ranskalaiset on suhteessa kalliimpia.Tuolle porukalle 2-3 laatikollista, riippuen juotteko pari lasia per vaiko neljä viisi lasia per.

Vierailija

Penfolds Rawson' s Retreat Shiraz Cabernet sai hyvät arviot uusimmassa Koti ja keittiö -lehdessä. 3 l kartonki maksaa 29,90. Noita 3-4 pönikkää ja kyllä riittää. Hanapakkauksessa viini myös säilyy avattuna yllättävän hyvin, jos jää vielä jäljelle.

Vierailija

noin 1/4 pulloa / ruokailija (siis ruoan kanssa). Laatikko viineistä Vina Albali on erittäin hyvää hintaansa nähden (muistaakseni 24,90/pönikkä). Kaada viini lasisiin karahveihin pönikästä niin on paljon kivemman näköistä kuin pahvitölkki pöydällä.

Vierailija

Ja määrä lasissa riippuu ihan lasin vetoisuudesta. tavan markettilasiin 2/3 mutta oikeaan punkkulasiin alle puolet.

Valkkarit jättäisin kauppaan kun kyse grilliruuasta ja varaisin sen sijaan vaikka olutta henkilöille jotka ei punkkua juo.

Kukin tyylillään.

Vierailija

Kannattaa varata kuitenkin extraa, ettei lopu kesken. Kyllähän viini kuitenkin säilyy.Viinilaatu riippuu aika paljon siitäkin, miten kokeneita viininjuojia vieraasi ovat. Jos eivät ole mitään experttejä, niin ostat Gato Negroa pahvitötsässä. Monet tykkää siitä tosi paljon. Hienostelijoille ;) pitäisi sitten olla varmaan jotain parempaa, mutta en osaa neuvoa, kun en ole itse mikään punaviinien tuntija.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat