Lapsen 10v -synttärit?

Vierailija

Millaisia synttäreitä teidän 10-vuotiaat ovat pitäneet? Tuntuu, että meidän tyttö odottaa nyt jotain todella upeaa kun tulee sentään 10 vuotta täyteen. Ehdotin hänelle elokuvareissua muutaman kaverin kanssa. Ajattelin, että elokuvan jälkeen he voisivat mennä vaikka Rosssoon syömään. Tyttö ei kuitenkaan innostunut ajatuksesta ollenkaan. Hän haluaisi kutsua kotiin noin 14 hyvää ystäväänsä. Meillä on todella pienet tilat, joten en millään keksi miten meille noin iso porukka juhlimaan. Ohjelmaakin pitäisi varmaan olla, sillä muuten isolla porukalla juhlimisesta ei tule oikein mitään.Miten teillä on järjestetty nämä kympin juhlat?

Kommentit (2)

Vierailija

Me ajattelimme varata saunatilan jossa uima-allas. Samalla kyllä vietettän toisenkin lapsen synttäreitä.

Tilavuokra ei ole kallis ja tarjottavat ihan peruskamaa, jäätelöä, mehua ja itseleivottua.

Meillä molemmilla lapsilla samoihin aikoihin synttärit joten olemme ne aina viettäneet samana päivänä. Sukulaiset, jotka asuvat kaukana tulevat siis kerran. kavereita lapsemme ovat saaneet kutsua niin monta kuin haluavat, poika kutsunut 2-6 ja tyttö vähän enemmän.

Olemme viettäneet synttäreitä urheilukentällä, yleisurheilukisoina, luontopolulla makkaraa paistaen ja monta kertaa omalla pihalla iahn säätä uhmaten.

Meillä kanssa pienet tilat joten emme voi kutsua yli 10 ihmistä kerralla kotiin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat