Kouluikäisten sadevaatteet

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mitä kouluikäiset pitävät sadesäällä päällä? Vettäpitävä ulkoilupuku?Meillä ekaluokkalaienn ei enää suostu pitämään sadehousuja ja lyhyt sadetakki ei suojaa jalkoja. On etsitty sadeviittaa tai pitkää sadetakkia, mutta ei ol evielä tärpännyt. Tietäiskö kukaan mistä löytyis Tampereen seudulla?

Kommentit (4)

Vierailija

Nyt ostin myös takin hinta jotain 50¿Housut teipattu takki eiTakkia ei ole vielä koitettu tositilanteessa.Isommille oli kiva takki koot lähtivät 134 ja ylöspäin siis ostin pojalleJOs käyt tallinnassa niin sieltä saa paljon halvemmalla 40-50¿ koko puku

Vierailija

Siis vettäpitävät ulkoilupuvut 8, 9 ja 13-vuotiailla (6-luokkalainen ei kylläkään enää kouluun laita ulkoiluhousuja, paitsi jos on metsäretki tms.).

Vierailija

Esikoinen on siis tokaluokalla nyt, ja Reimatecciä olen ostanut välikaudeksi ja talveksikin. Jos siis takkia tarvitaan, laitetaan tuo Reimatec, eikä sitten ole niin väliä sataako vai paistaako. Samoin talvella kätevää, kun välillä sataa niin märkää räntää tai selvää vettä. Pysyyhän tyttö ainakin kuivana eikä tarvitse miettiä aamulla mitä laittaa päälleen.Housutkin löytyy ja niitä pitää siis sateella käyttää. Ne on helppo vetäistä toisten housujen päälle liukkaan vuorin ansiosta ja riisua sitten luokkaan mennessä naulakkoon. Ainakin toistaiseksi on sujunut hyvin, saas nähdä miten sitten myöhemmin.Samoin perustein ostan myös kengät, yhdet kengät gore-texiä (tai vastaavaa) joka kaudelle, toki myös ihan tavalliset kumisaappaat löytyy kunnon sadesäälle ja metsäretkille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat