Löysin rinnastani kyhmyn.

Vierailija

Eikös se mennyt niin, että kasvainten ei pitäisi olla kosketusarkoja? Tähän pattiin nimittäin aristaa kun sitä tunnustelee.Onko teillä kenelläkään ollut jotakin turvonnutta maito?rauhasta tai jotain vastaavaa, vaikka imetyksestä on aikaa yli kolme vuotta? Onko minun syytä epäillä heti syöpää? Patti toisessa rinnassani on noin 4cm halkaisijaltaan, ja näin pienissä tisseissä se näkyy myös vähä jo ulospäinkin.Odottelenko ja seurailenko tilannetta vai otanko heti yhteyttä lääkäriin? Olisiko järkevää mennä yksityiselle vai soittelenko terveyskeskukseen? Jos kyse on täysin harmittomasta patista, saanko osakseni tympeää kohtelua lääkärin kalliin ajan hukkaamisesta?Osaatteko neuvoa?

Kommentit (6)

Vierailija

monasti rintarauhasen hormoniriippuvaiset möhkyt aristaa, mutta niitä on yleensä monta, eli koko rinta tuntuu pattiselta.Mene ihmeessä lääkärille, pitää ultrata patti ja mahd ottaa mammografiakin radiologin päätöksen mukaan

Vierailija

osaa ehkä vähän arvioida, pitäisikö mennä lääkäriin. Parempi mennä turhaan kuin liian myöhään; eräältä tutulta löydettiin juuri muutama viikko sitten molemmista rinnoista monta syöpäpesäkettä ja mitään oireita ei ollut. Nyt molemmat rinnat poistettu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat