Muilla 1-vuotiailla ikuisuusflunssa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Vuoden ikäiseksi päästiin täysin terveinä, mutta sittenhän tuo ei mene ohi ollenkaan kun keran tuli. Räkätautia on podettu maaliskuun alusta ja kaksi antibioottikuuria saatu (yksityiseltä). Nyt olen aivan neuvoton. Pitääkö sitä ajatella että räkätauti kuuluu asiaan ja ulkoilla ym. niinkuin lääkärit neuvoo? Kuumetta ei ole ollut. Aina vaan silti keuhkoissa joku itsepintaiseesti röhittää ja taas on kunnon nuha, kun just viikonloppuna ajattelin että nyt näyttää hyvältä.

Allergiaoireita ei ole ollut.

Onko kellään hyviä neuvoja?T. Anny epätoivoinen & pojuKommentit (2)

Vierailija

väitettään, että ne pitkään jatkuvat nuhat ovat vaan usempi erilaisen viruksen aiheuttama nuha putkeen. Teilläkin kun " näytti jo paremmalle" sai todennäköisesti uuden nuhan päälle. Vastustuskyky on vähän väsynyt jatkuvasta sairastelusta. Kun kesällä lämpimällä pääsee vähän eroon nuhista, voikin olla pitempi hyvä jakso. Meidän esikoisella loppui viime kesänä puolitoista kuukautta kestänyt nuha heinäkiin alkuun, sitten tuli syyskuun lopussa hyvin lyhyt kevyt nuha, ja seuraava vasta muistaakseni marraskuussa. Sen jälkeen on taas aika paljon ollut.

Vierailija

ja aloitti nuhailut 6vko ikäisenä. 1v syntäreihin mennessä oli ollut muistaakseni 13 nuhaa (tyyliin max viikko väliä, 3-4vko nuhaa...). Nyt tämä vuosi on ehkä pikkusen harvemmin ollut, mutta aika monta nuhaa siihen toiseen vuoteenkin mahtui. Ja nyt 5kk ikäisellä pojalla siskolta tulee aina nuha, nyt viides nuha menossa. Ei sitä jaksaa enää niistä huolestua, normaalia elämää vietettään. Jos on aivan tuore nuha (pari päivää alussa) jonkin verran katson, pääseekä joka paikkaan. Uimaan ei ole kovin nuhaisena päästetty. Olen yrittänyt myös kaikenlaisia lääkityksiä (nasolin, zyrtec, luontoistuote kaupasta karvakorvaa...) mutta en osaa sanoa, olisiko muuten vielä pahempi ollut.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat