Miksi jotkut naiset tyyliin läimäyttävät miestään, jos hän katsoo

Vierailija

esimerkiksi alastonta naista rannalla? Eilen tuli sellainen piilokameraohjelma, jossa alaston nainen pomppasi vaikkapa puun takaa - suurin osa pariskuntien naisista oikeasti LÖI miestään kun tämä katsoi naista. Aivan naurettavaa! Miksi naisilla on niin heikko itsetunto!

Kommentit (3)

Vierailija

että toki nainen saa hermostua tai loukkaantua tai olla hermostumatta tai loukkaantumatta, MUTTA VÄKVIALTA ON AINA PAHASTA.Itsetunnolla ei ole väliä. Toisten itsetunto on sitä, ettei välitä katsooko mies vaikka kärpässieniä vai mitä, toisten taas sitä, että uskaltavat asettaa omat rajansa. Kukin valitkoon siitä, mutta pitäköön rajojaan yllä sivistynein keinoin.

Vierailija

Noi piilokamerat on tehtyjä eli näyteltyjä höpsö :)Niissä halutaan korostaa sitä naisen reaktiota joka oletetaan stereotyyppisesti tulevan, että naiset hermostuu kun mies katsoo naiskauneutta, hermostuminen/loukkaantuminen ei oikein tvsä välity siinä lyhyessä hetkessä ilman ns ylinäyttelyä, kun ohjelman luonnekin on mitä on :)Onhan myös monissa ohjelmissa että nainen vartoo yöllä miestä kapakasta kotiin kaulin ojossa Justiinana, no todellako vai onko vain ohjelmakeino värittää ja korostaa ns nalkuttavaa vaimoa? ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat