Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Olen alkanut jännittämään lapseni käyttäytymistä kun

Vierailija

olemme ihmisten ilmoilla. Poika on juuri täyttänyt 4-vuotta ja on hieman erilainen kuin muut lapset. Ei ole siis diagnosoitu mitään vielä mutta varmaankin pian päiväkodissa huomaavat.Lapsi puhuu hirveän kovalla äänellä ja usein ihan ihme juttuja, joissa ei päätä eikä häntää. Ujostelee silmiin katsomista, väistelee hassusti vieraiden silmiin katsomista. Lisäksi höpöttää niin innokkaasti, ettei meinaa vastata kun häneltä kysyy jotain, joutuu aina pyytämään vastausta.Muuten on suloinen ja herttainen poika, iloinen ja hyväntahtoinen. Mutta tuo hieman poikkeava käytös on alkanut hermostuttamaan, tuntuu että ihmiset menevät hämilleen kun eivät oikein pääse samalle aaltopituudelle pojan kanssa.Olenkohan liian herkkä vai onko pojalla oikeasti jotain pielessä? Neuvolan tarkastuksessa poika oli oikein järkevä eivätkä siellä muuta kuin kehuneet reippaaksi pojaksi. Mutta poika on jollain tavalla erilainen kuin useimmat muut pojat. Kai päivähoidosta sitten ohjataan johonkin tutkimuksiin? Kommentteja!

Kommentit (3)

Vierailija

Ainakin meillä tyttö puhuu välillä niin hassusti ja hassuje että ei voi kuin nauraa, paljon lainaa puhetyyliä kirjoista, tvstä ym. Ja ujostelee kyllä, varsinkin jos saa kovasti huomiota osakseen. Tänään kun odotettut vieraat vihdoin tulivat, paineli nenä kippuralla leikkimökkiin mököttämään toviksi. En olisi huolissaan tuommoisesta.

Vierailija

Ylipäätään tuon ikäiset höpisevät usein mitä sattuu ja äänenvoimakkuuden säätelykin on vähän niin ja näin. Ihan suotta häpeilet.

Uusimmat

Suosituimmat