Joko olet laittanut kesäkukat?

Vierailija

Mitä laitoit & paljonko meni rahaa?

Kommentit (9)

Vierailija

Laitoin Markettaa, Lumihiutaletta, Harsokukkaa, erilaisia ruusuja, Keijuangervoa, Norjan angervoa, orvokkeja ja istutin sipuleita. Joidenkin kukkien nimiä en tullut edes katsoneeksi. Ostin uusia ruukkuja ja multaa myös. Rahaa meni noin 200¿.Uusimme myös pihakalusteet ja ostimme upeat valaisinpylväät.

Vierailija

Mansikan laitoin jo terassille kiikkumaan. Tomaattia en vielä uskaltanut, kun ajattelin, että se olis kylmälle arempi, vaikken kasveista mitään tiedäkään...

Vierailija

petuniaa, murattia, orvokeita ja runkoverenpisara. Rahaa noihin meni ehkä 35 euroa, kun mukaan lasketaan mullatkin. Vain, jos luvataan kovaa pakkasta (mihin en kyllä enää usko), aion vähän peitellä kasveja, mutta muuten saavat olla.

Vierailija


Tällä viikolla vasta laitoin sitten pelargonioita+lumihiutaleita+muratteja sekä pari petunia-amppelia. En usko että vähään aikaan laitan lisää kukkia.Pari multapussia ostettiin jotka maksoivat muutaman euron. Äitini toi nimipäivälahjaksi pelargoniat ja lumihiutaleet. Petunia-amppelit olivat kalleimmat, á 20 euroa, ovat aika isoja. Lisäksi ostimme yhden ison puisen kukkalaatikon, maksoi vähän yli 20 euroa Kodin1:stä.Aika kalliiksihan kukkien laitto saattaa tulla mutta onhan se sen arvoistakin; ihana katsella kukkaloistoa!Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat