Makkarakastikkeen teko

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli kaipailisin ohjetta ihan perus makkarakastikkeeseen? Teettekö ruskean kastikkeen ensin? Millä maustatte? Kiitos jo etukäteen ohjeistanne.

Kommentit (2)

Vierailija

300-400g makkaraa tai nakkeja

pieni purjo tai sipuli

1 rkl rasvaa

3 rkl vehnäjauhoja

4 dl vettä

0,5tl suolaa

1-2 rkl tomaattisosetta

1tl sinappia

1 valkosipulinkynsi

0,5 tl basilikaa

1 dl maitoa



Kiehauta sipuli rasvassa, lisää makkarat ja ruskista hiukan. Ripottele jauhot joukkoon, sekoita ja lisää vesi. Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi ja mausta. Hauduta 10 min ja lopuksi lisää maito.



Jos ei ole tomaattisosetta, laitan ketsuppia. Maitokin unohtui joskus, ei haitannut mitään :)

Vierailija

maustan sen vain lihaliemellä sekä vähäisellä ketsupilla + kokonaisilla maustepippureilla. Sipuli kuullotettuna hyvä siellä joukossa, mutta meillä ei mies syö sipulia niin täytyy tehdä ilman.

Kun makkarat pyöräyttelee ensin kuumalla pannulla niin tulee parempi maku kastikkeeseen:)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat