Minkäkokoinen pyörä 104 senttiselle?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ottaa päähän!Ukki halusi ostaa pyörän meidän pojalle -keskellä talvea, koska halvalla sai. Vaikka halvalla sai, pyörä oli kallis. Liian kallis mielestäni. Varoittelin myös, että en tiedä minkä kokoinen pyörä pitää olla, koska viime kesänä sellaista ei vielä tarvittu. Osti pienimmän ei-kolmipyöräisen.Noh, eipä se käykään meidän pojalle. Liian pieni on. Meillä on reilu kolmevuotias, pitkäjalkainen poika, pituutta 104 cm. Minkäkokoinen pyörä kannattaa ostaa? Yritämme saada vaihdettua tuon pyörän tai sitten myymme sen ja ostamme uuden.Ongelma tässä on se, että me asutaan syrjässä ja läheisessä kaupungissakin on pyörävalikoima vähän heikko. Ajattelin tilata hobbarilta tai ostaa käytetyn. Mutta se koko? Vinkkejä?

Kommentit (8)

Vierailija

poika, ja ajaa tuilla 12 tuumaisella, jossa nostettu satula korkealle. Ja tuolla on helpompi opetella ajamaan ilman apupyöriä kuin isommalla.Osta siis vaikkapa 16 tuumainen, mutta ei missään nimessä isompaa, ei pysty hallitsemaan sitä, vaikka jalat ylttäisikin

Vierailija

16 tuumasella, ja vielä tänä vuonna saa ajaa sillä kanssa.. Ensi vuonna katsotaan pitääkö vaihtaa isompaan. Vuosi sitten kun tyttö oli ton 105 pitkä niin meillä oli se ihan pieni 12 tuumanen missä oli apupyörät kanssa, mutta oppi ilman apupyöriä ajaa sillä pienellä sit ostettiin naapurilta seuraava koko.

Toivottavasti jotain selkoa sait.

Vierailija

...ja kävimme kaupassa testaamassa pyöriä ostoa varten.

12" aivan liian pieni, mutta 16" oikein hyvä...Nyt pojulla on sitten 16" fillari ostettu kesäksi :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat