Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Viikonlopuksi MUUMIMAAILMAAN, missä yöpyä?

Vierailija

Kommentit (13)

Vierailija

Hotellit on tietysti yksi varma valinta... Tuttumme olivat yöpyneet Naantalissa sellaisessa vanhassa idyllissä majatalossa.

Leirintäalueella voi yöpyä teltoissa, mökeissä ja asuntovaunussa/matka-autossa.Meillä ollaan menossa kesäkuussa ja yövymme Leirintäalueella joko asunto-autossa, tai sitten teltassa :)

Vierailija


Monet paikoista ovat vanhassa kaupungissa, ja kävelymatkan päässä muumimaailmasta ja ihanasta rantaravintolakadusta. On kiva muumimaailman jälkeen käydä kunnolla syömässä ja ottaa ruoan kanssa oluet/viinit ja kävellä majapaikkaan. Miettimättä kumpi ajaa!

Vierailija

Sellaisia asuntohotellityyppisiä iso osa. Turun hotskuista en osaa suositella sen suuremmin mitään, kaikki ovat suht samaa kastia. Sitten jos tahtoo pitää yhden Muumipäivän ja oleilla " mökillä" muuten, niin Taivassalosta löytyy uskomattoman ihana paikka: Loma-Torpat, jossa on " rivitalomajoitusta" , Muumitalomajoitusta (edellisissä yhteinen wc ja suihku/sauna), kotamajoitusta ja kaikkea ihanaa upeassa ympäristössä. Löytyy veneitä, trampoliinia, pelikenttää, pupuja, leikkimökkiä ja muuta mukavaa. Omistajapariskunta on ihana ja jokainen mökki on kuin itselle tehty ja itseä varten hoidettu, niin kaukana lomakylämäisestä kuin voi olla. Olin viime kesänä siellä lukuisia kertoja, koska paikka on rentouttava, lapsille löytyy vaikka mitä, varustelutaso on korkeaa luokkaa ja hinta on naurettavan pieni. Niin, ja asun itse Turussa.

Vierailija

Joo tosiaan ihan netistä löytää Turun seudun hotellit. Ei tarvitse ihan järkyttävän avuttomaksi heittäytyä. Ja Naantalistakin löytyy majoitusvaihtoehtoja, jos tuntuu ihan liian suurelta ponnistukselta siirtyä Muumimaailmasta jonnekin ilman Muumibussia.

Uusimmat

Suosituimmat