Apua - löytyisikö keneltäkään nimiranneketta ylimääräisenä??

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ilmeisesti tilaukseni on kadonnut jonnekin bitti-avaruuteen, enkä enää ehdi tehdä uuttakaan, koska viikon päästä olemme jo lähdössä matkalle.Jos sinulla olisi ylimääräisenä lapsen ranteeseen laitettava ranneke nimeä varten, niin tekisit tämän äidin mielenrauhalle suuren palveluksen myymälle sen minulle. :)

Kommentit (6)

Vierailija

paperista, jonka päällystät kontaktimuovilla tai leveällä teipillä. Voit tehdä muutaman mukaan, jos joku sattuu kostumaan tms. Kiinnitä esim. teipillä tai nitojalla (jolloin hankala avata rikkomatta ja tarttet nitojan mukaan matkalle).

Vierailija

Hei!Minulta löytyy sellainen mitä ehkä kaipailet.Ellokselta olen joskus ostanut. Ranneke on muovia,pehmeä,ja siinä on paikat nimelle/holhooja,puhelin ja hyvä tietää-kohta.Onko sinulla jokin sähköpostiosoite niin voin ottaa yhteyttä ja laittaa kuvan siitä?

Vierailija

Sä taisit jo saada rannekkeen, mutta vinkiksi muille:Nimen ja yhteystiedot voi kirjottaa myös sellaiseen matkalaukun nimilappuun. Ainakin niitä perinteisiä nahkaisia pitäisi löytyä joka marketista ja laukkukaupasta. Sitten se nimikyltti vaan kiinni lapsen vyönlenksuun/vetoketjunvetimeen/tms näkyvälle paikalle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat