Täysi ymmärrettävä kommentti Putaansuulta koskien Linnan juhlia..

Vierailija

Sanoi että ilman naamareita eivät mene..koska ilman naamareita ei mitään kutsua edes olisi tulossakaan! Oikein!

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Jos linnaan kutsuttais kaikille tuttu Joulupukki, niin mitä ideaa siinä olis että sinne marssis se mies joka siellä parran alla piilottelee ja jättäis pukin kamat kotiin!

Tai vaikka Muumimaailman Muumipeikko sais kutsun niin sinne marssis joku teini joka siellä puvun sisässä kesäisin hikoilee...Koittakaa nyt uteliaat jaksaa tylsässä elämässänne ;)

Vierailija

Jos julkisuuteen menee niin pitää kehdata näyttää naamansa. Ihanko oikeasti kuvittelevat että pystyvät piilottelemaan naamioidensa takana vuosikausia?

Vierailija

ovat tehneet sitä jo 2 vuotta, Lordi oli suomen poptulokas (voitti Emman) vuonna 2002 ja siitä asti ovat olleet valtajulkisuudessa ja toimittajat ovat suurin osa olleet fiksuja ja kunnioittaneet työtä. Kyllähän KISSkin piti linjansa melkein 15 vuotta. Kasvojen paljastu oli lopun alkua heille... Sama pätisi varmasti the Gorillaz -yhtyeeseen sekä siihen yhteen konebändiin, joka ei näytä kasvojaan, nimi on nyt vaankadoksissa, muistan ehkä kohta...

Vierailija

Viisut voitti Lordi, ei Putaansuu ja kumppanit yksityishenkilöinä.Naurettavaa verrata asiaa vaikka Kimi Räikköseen. Kyllä se minusta ihan omana itsenään ajelee ja on tuonut itsensä julkisuuteen sellaisenaan. Toisin kuin Lordi.

Vierailija

uimarit, autoilijat yms. hiihtelijät edustavat itseään omilla kasvoillaan!Nämä Lordin pojat ovat BÄNDI ja edustavat sitä! Eivät edes halua, että heidät tunnetaan omina itseinään!

Vierailija

Kyllähän moni tietää vaikka Valle-Oskar Mäkelän mutta ovatko kaikki hänestä kiinnostuneita. Kyllä Lordin pitäisi ymmärtää että nykymaailmassa he eivät voi verhoutua naamioiden taakse ja luulla että ihmiset eivät olisi heidän oikeista kasvoistaan kiinnostuneita.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat