Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

mitä antaisit meille häälahjaksi? olemme yli 30v uusio-pari.

Vierailija

Molemmilla täysin valmis koti lapsineen. Nyt jo yhteinenkin koti, mikä on jo valmiiksi täynnä kaikkea tarpeellista.

Miksi emme saisi esittää toivomusta, että lahja olisi rahaa?? Jos siis joku haluaa välttämättä sen lahjan antaa...

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Miten kukaan voi mennä mihinkään juhlaan (synttärit, häät, tuparit, valmistujaiset...) ilman minkäänlaista lahjaa??? Sehän kuuluu ihan sivistyneeseen käytökseen, että jokin muistaminen viedään, halvempi tai kalliimpi.Teidän tapauksessanne toisin jotain hemmottelua; lahjakortin ravintolaan tai kylpylään tmv. Mieleeni EI juolahtaisi ostaa ruminta maljokkoa jonka näen, koska siinä nolaisin vain itseni, en hääparia.Pitäkää ihanat häät, varmasti teillä on oikeus niihin...

Vierailija

Tulee tunne että kuitenkin lahjojen tai rahojen takia häät järjestätte.

Ei sen takia että ystävät ja sukulaiset saisivat kanssanne nauttia suuresta päivästänne.

Jos olette fiksuja niin ilmotatte kutsussanne että, ei lahjoja.

Vierailija

Miksi pitää pyytää yhtään mitään jos on jo kaikkea!Kai sitä nyt aikuiset ihmiset voi itsekin maksaa matkansa, jos ulkomaille haluavat. Jättäisivät häät pitämättä, jos mielummin lähtevät matkoille. Maistraatissa ja kirkossa vihikiminen myös on edelleen ihan ilmaista!Joidenkin ahneutta ei vaan voi käsittää...

Vierailija


Jos ei ole lahjalistaa, ostan tahallani rumimman ja halvimman maljakon mitä näen. Tai en mene ollenkaan, jos pari ei ole kovin läheinen.

Vierailija

ja he pyysivät rahaa häämatkaan :)

Ja todellakaan tällä parilla ei ole muutenkaan rahasta puutetta...

se tuntui jotenkin typerältä, mutta he perustelivat sen sillä että kaikkea jo on.......

Vierailija


Vien juuri mitä lystää, esim. juuri sellaisen ruman maljakon mistä joku puhui.

Kerran me vietiin täytetty jänis, eivät ole pitäneet sitä kirjahyllyssä, kummallista, pitäisikö ihan loukkaantua???

Vierailija

Tai että toiveita voisi kysellä ilmoittautuessaan.Jos ei olisi kumpaakaan noista, niin antaisin teille lahjakortin jonnekin (ravintolaan, kylpylään tms.) ja lupauksen, että hoidan tarvittaessa lapsianne silloin kun haluatte sen lahjakortin käyttää.

Vierailija

Siis mulle ei tulisi mieleenkään etsiä sitä ruminta maljakkoa, jos ystäväni/sukulaiseni kutsuisi juhlimaan heille tärkeää juhlaa, häitä tai synttäriä. Miettisin sitten jonkun persoonallisen idean, jos todellakin olisivat jo varakkaitakin.Kerran tein monta tuntia rakkaalle ystävälleni (joka ei halunnut lahjoja) meidän yhteisistä muistoista kansion, siinä oli konserttilippuja ja kuvia teiniajoilta. Oli taatusti kivempi lahja kuin mielenosoitusmaljakko.Me muuten emme pitäneet häitä, vaan menimme maistraatissa salaa naimisiin, koska tiesimme, että joku kuitenkin suuttuu siitä hääkutsusta (voi voi kun täytyy laittaa puku päälle - voi voi kun täytyy pilata kokonainen lauantai matkoineen - voi voi kun täytyy ostaa lahja). Mieluummin rutisevat siitä, ettei juhlia ollut. Eipähän tarvi valittaa kun elämä on niin vaikeeta kun se kutsu tulee postiluukusta.

Vierailija

Miksi morsiammella on tarve suunnitella hääpäivästä niin täydellinen, että tulevat lahjatkin täytyy tietää etukäteen ja voi taivas jos jotakin tulee listan ulkopuolelta.Joku voi ihan hyvin ajatella AP:stä että kun heillä on kaikkea annan lahjaksi rahaa, mutta on tökeröä ilmaista jo valmiiiksi, me haluamme lahjaksi rahaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat