Mitä oireita maitoallergiasta?

Vierailija

Poikani (pian 3v) kakka on ollut aika löysää jo pitkän aikaa. Siis sellaista että joka kerran jälkeen täytyy pönttö pestä, kun jää reunoihin kiinni. Välillä, nyt melkein joka toinen päivä, tulee ripulia (ei vesiripuli) ja sitä lentää pitkin pöntön seiniä... Valittaa välillä että maha kipeenä, mutta menee ohi kun käy kakalla. Parhaimmillaan saattaa käydä kakalla ehkä 6-7 kertaa, välillä tulee vaan vähän ja välillä pöntön täydeltä. Välillä käy vaan kerran päivässä kakalla. Muuten iloinen poika joka syö hyvin. Voisiko olla maitoallergiaa vai mitä?

Kommentit (5)

Vierailija

tai mikä hyvänsä muu voi aiheuttaa ko. oireita esim. viljat. Kannattaisi kyllä käydä lääkärissä, koska omin päin ei lasta saa laittaa maidottomalle tai viljattomalle dieetille. Myös keliakia oireilee vatsan löysyytenä ja vatsakipuina.T. 2 allergisen lapsen äiti

Vierailija

Älä siis jätä maitoa kokonaan pois vaan kokeile auttaako vähälaktoosiset tai laktoosittomat maitotuotteet. Ja jos lapsen maha on noin usein kipeä ottaisin kyllä yhteyttä myös neuvolaan.

Vierailija

taidan tilata ajan lääkärille, niin jää turha pahkäily vähemmälle. Sitä vaa miettii, et jos se onkin jotain ohimenevää, mutta onhan se jo kestäny aikansa. Paras siis tarkistaa tilanne.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat