Raskaana vai ei

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kertokaas mitäs olete mieltä.. Kp 37/30-32 menossa. Yleensä oviksen aikoihin tulee rinnat kipeiksi, mutta tässä kierrossa ei tullut kuin vasta kp 34 ja myös alavatsassa pientä nippailua (kuten oviksen aikoihin). Pieniä vilunväreitä (liekö johtuu ilmojen vaihtelusta?). Olemme olleet ilman ehkäisyä, tyylillä tulee jos on tullakseen..

Kertokaapas siskot mielipidettänne.. pientä arvailua ennen testin tekoa ;)

Kommentit (5)

Vierailija

itse en usko mihinkään " ennakko-oireisiin" , vaan vahvin syy epäillä raskautta on menkkojen poisjäänti. Mulla on kokemus yhdestä raskaudesta ja silloin rinnat tulivat kipeiksi vasta, kun menkkojen piti alkaa (kp30) ja plussan testasin kp37. Yleensä " rintakivut" alkoivat n. viikko ennen menkkoja. Voisin melkein jo varovaisesti onnitella...

Vierailija

vaikka pelottaakin ;) yritän malttaa vielä muutaman päivän ennen testaamista, että tulos olisi sitten varma (kumpi lie onkaan)..

Mutta tässä odotellessa muidenkin mielipiteitä..ja kuulostaako tutulta oireet...;)

Vierailija

Heti kun uskalsin alkaa arvailemaan, että voisinkin olla raskaanan, ni ei. Menkat alkoi viime yönä :( On tää ihmiskeho sitten ihmeellinen. Kroppaani pari vuotta tutkiskelleena tuntui eilen jo siltä että nyt nappasi, rinnat kipuili ja masua nippaili ihan eri tavalla kuin ennen.. mutta ei, menkathan sieltä tuli..viikon myöhässä :(

Vierailija

finnejä tullut leuka täyteen. Samoja oireita kuten oviksen aikaan..paitsi, että finnit yleensä tulee pari päivää ennen menkkoja.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat