kalsiumin puute lapsella

Vierailija

Tietääkö joku hyvänmakuista kalkkivalmistetta, neljävuotiaalle sopivaa? Purutabletit ovat jauhomaisia, yököttävät. Varsinaisia maitotuotteita ei suostu syömään riittävästi. Kiitos!

Kommentit (4)

Vierailija

Ja onhan niitä tuoremehujakin joihin on lisätty kalkkia, maistuisiko ne? Syökö juustoa leivän päällä? Käytätkö maitoa ruoanvalmistukessa?

Vierailija

Mehu on sitruunanmakuinen, koska jauhe sisältää sitruunahappoa. aika ällö maku, mutta itse lisään tuohon " mehuun" mehutiivistettä jolloin sen saa alas. Eli tuosta haposta johtuen sitä on mahdoton oikeestaan piilottaa ruokiin.

Mielestäni tehokas kuitenkin verrattuna noihin purutabletteihin ja pillereihin. Mulla auttanut hiusten lähtöön raskauksien jälkeen.

Vierailija

Maitoa ei käytetä ruoanvalmistuksessa, perua ajoilta jolloin ei ollut niin paljoa hyla-tuotteita. Poika syö kyllä juustoa, muttei riittävästi, koska on oikeastaan ainoa maitotuote jota säännöllisesti käyttää.

AP

Vierailija

Sama ongelma kuin ap:llä. Meillä syödään puoliväkisin Calcichew' tä. Lisäksi juotan kalsium-rikastettua mehua.Minkälaista tuo 2:n mainitsema mehu on maultaan? Calcichew' n ongelma on juuri äklö maku, joka alkaa pidemmän päälle tökkimään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat