Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

millaiset on parhaat aurinkolasit 5kk ikäiselle?

Vierailija

minkämerkkiset?

mitä maksaa?

mistä saa ostettua?

kokemuksianne?

Kommentit (8)

Vierailija

Kyllä meillä ainakin lapsi jo tosi pienestä siristeli silmiään sekä vaunuissa maatessaan että autossa. Se, että teidän vaunut ja auto/kaukalo on sellaiset, ettei aurinko osu silmiin, ei tarkoita sitä, että kaikilla olisi näin!! Sitäpaitsi toisten silmät ovat valonarempia.

Vierailija


Optikon lasit voivat istua paremmin? KÄykää sovittamassa!Meillä hukattiin viime kesänä Korkeasaareen tosi kalliit optikolta ostetut aurinkolasit. Kyselin, muttei ollut löytäjä vienyt löytötavaroihin. :' ( En ikinä enää osta lapsille kalliita aurinkolaseja!!!

Vierailija

joissa joustavat sangat ja hyvin pysyvät päässä eikä lapsi, nyt vajaa 2 v. ole koskaan juurikaan niitä repinyt pois - tajuaa, että silmiin sattuu, jos niin tekee eli syystä käytetään. =) Ja tuolla nimenomaisessa optikkoliikkeessä sanoivat, etteivät edes suostu myymään nauhallisia, koska ovat vaarallisia, nauha voi kietoutua kaulan ympäri tms.

Vierailija

Siis oikeestihan vauvat eivät tarvitse aurinkolaseja ollenkaan ennenkuin istuvat avonaisissa rattaissa!! Lasit päässä ovat suloisen näköisiä, mutta se on ainoa syy. Autossa niin pieni ei katsele mitään ja auton ikkunat suodattavat haitallisen UVn. Ulkona pötkättävät vaunuissa kuomun alla piilossa. Ostakaa arskat vasta ensi kesänä!

Vierailija

Ne BB:t tekee pahat painaumat nenän pieliin, eivät siis istu ollenkaan oikealle kohdalle ja kyse ei ole siitä että olisivat liian tiukalla. Ei vaan passaa. Ne nauhattomat ovat olleet paremmat kun vauva ei ole vielä tajunnut että ne saa pois päästä. Vähän on tullut käytettyä.

Uusimmat

Suosituimmat