Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

silja europalla risteilleet

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

oisko vinkkejä kyseisellä laivalla alle 1v./n.1v. kanssa matkustaneille! mahtuuko esim.seaside hyttiin matkasänky? oletteko vieneet noin pientä laivan allasosastolle? siljan sivuillahan sitä ei suositella alle 1v.. oisko jotakin muuta, mitä huomioitava?

Kommentit (2)

Vierailija

kyllä luulisin hyttiin mahtuvan, varsinkin jos ottaa seasiden neljälle, ja varatessa kannattaa pyytää sänky hyttiin, niin ei tarvitse itse kantaa ja se on valmiiksi pedattu.

Allas osastolle en suosittele paitsi jos on " reipas" lapsi...siellä meinaan voi olla jos jonkin laista hiipparia...

Rattaita saa vuokrattua leikkipaikasta joten halutessa ei tarvitse tuoda edes niitä.Syöttötuoleja laivalla on, mutta jos varaa ruokailuja etukäteen kannattaa sanoa lapsesta niin paikka valitaan sen mukaan, esim buffassa ei laiteta kaikkein vilkkaimpaan paikkaan.Ei muutakun iloista risteilyä koko perheelle.

p.s.Myös varatessa lapsessa mainittaessa voipi saada hytin vähän rauhallisemmasta paikkaa, ettei tartte koko yötä kuunnella humalaisten hilluntaa käytävällä :)Näin ainakin meillä oli jouluna kun oli 3kk vanha vaavi mukana.

Vierailija

SaaraH25 vastasi kattavasti. Laivan oma (Emma) matkasänky mahtuu seaside hyttiin vuoteiden väliin, ei kannata ottaa omaa (sängyt ovat ihan siistejä). Allasosastolle en omaa pian 1v veisi, isommat lapseni viihtyivät kyllä hyvin. Leikkihuoneessa on ihan pienille oma nurkkaus. Suosittelen Silja Europaa lasten kanssa matkaaville, tilat siistit ja henkikökunta lapsimyönteistä :-)

Uusimmat

Suosituimmat