Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lordi teki hienon työn, mutta

Vierailija

kieltämättä muakin ärsyttää tuo heidän " piilottelu" . Jotenkin tuntuu, että eikö tuolle alalle lähtiessään pidä ottaa huomioon mahdollinen kuuluisuus ja sen tuomat seurakset. Kuten Lordi sanoi, tämä on meidän työtä.Eihän lääkärikään voi kieltäytyä tehtävistään vedoten, ettei halua vaan tehdä niin.... No okei, ontuva vertaus, mutta silti....Jos Lordi haluaa ulkoiluttaa koiran rauhassa, kannattaisi varmaan vaihtaa alaa....Noh eiköhän tuo kuitenkin ole markkinointitemppu, mutta silti.....Kommentit (4)

Vierailija

Kerran vielä:

Maskit ovat tälle bändille imagokysymys. Sitä ei voi verrata urheilijoihin tai näyttelijöihin. Pointtina on salaperäisyys.

Vierailija

tolla bändillä on ollut noi maskit vuosikaudet jo paljon ennen euroviisuihin osallistumista eikä silloinkaan ketään se kiinnostanut. Todella ärsyttävää uteliaisuutta, mitäs helvettiä te teette sillä tiedolla minkä näköisiä tahi nimisiä ko. ihmiset ovat?? Mielestäni maskit on OK juttu ja pitäkööt niitä, mua ei kiinnostaa tippaakaan mitä ko. maskien takana on enkä ymmärrä miksi niin monia kiinnostaa.Kaikki kun tuntuvat ajattelevan, että tää juttu on vain näistä euroviisuista johtuva EI OLE se on ollut bändin juttu niin kauan kuin bändi on ollut. Kyllä hävettää suomalaiset kun jaksavat tollasesta jauhaa, argh!

Uusimmat

Suosituimmat