Kuinka kauan imetyksen opettamisen jälkeen maitoa pakkaa rintoihin!!??

Vierailija

Nyt toinen päivä menossa ja rinnat on ihan täynnä. On ollut pakko vähä pumpata enimpiä, miten on viisasta, pitkittyykö tämä maidon virtaus vaan jos kovin tyhjentää.

Kommentit (13)

Vierailija

Periaatteessa pumppaaminen kyllä pitkittää maidon tuotantoa, mutta en silti neuvo jättämään täysin pumppaamatta, sillä se voi johtaa rintatulehdukseen. Pumppaa kuitenkin aina vain sen verran, kun tuntuu välttämättömältä olon helpottamiseksi. Näin maidontuotanto vähenee aika nopeasti. Veikkaisin, että joudut jatkamaan jonkinlaista pumppaamista yhdestä neljään viikkoa (on aika yksilöllistä).

Vierailija

vaan mene lämpimään suihkuun, niin enimmät maidot jotka ovat pakkaantuneet lähtee pois. Kun ite pumppasin niin maitoa tuli todella useamman viikon, eräs hoitotyöntekijä sanoi että suihkuun sulattaan maidot pois

Vierailija

Kestääkö tämä maidon pukkaaminen todella mahdollisesti jopa 4 viikkoa?Nyt on siis toinen päivä ilman imetystä ja varsinki tämä parempi maitotissi on ihan kaamee kipumöykky. Kävellessä tärisee ja kun tyttöä erehdyksessä nostaa sille kipeelle puolelle niin auts! Mitähän nuo lääkkeet on, onko kellään kokemusta. Vielä kyllä ihmettelen miten helposti tuo pieni näyttää tämän asian ymmärtänneen, olisin luullut että on hirmusta tappelua ja itkua. Tämä viimeisin puolivuotta ollutkin meillä semmoista lopettelua, en ole rintaa tarjonnut vaan tyttö on itse kömpinyt tissille, lähinnä väsyneenä ja jos on ollut pahamieli jostain. Kuitenkin monta kertaa päivässä. Ihmeesti kuitenkin tuon ikäinen on ymmärtänyt kun on asian selittänyt.

t. ap

Vierailija

Ystävän neuvosta laitoin laastarit tisseihin ja sanoin tytölle että mamma on nyt loppu ja että maitoa saa ja osaa jo iso tyttö juoda kupista. Yllättävän hienosti tyttö jo tuon ymmärsikin ja muuten hyvin sujunut, mutta tuo maidon pakkkautuminen on tuskaa.

t. ap

Vierailija

Vaikka lopettelin imetystä vähitellen niin jouduin lypsämään muutamana päivänä ja vielä kaksi viikkoa imetyksen lopettamisen jälkeen tuli saunassa reilusti maitoa.

Vierailija

Lopetin kun lapsi oli 1v1kk ja rinnat tuntui painavilta 3 päivää. Ei tarvinnut pumpata.Jos sulla vielä pieni vauva, niin rinnat voi tuottaa maitoa pitkäänkin. Pumppaa vain kun ovat TOSI täynnä, muuten tuotanto jatkuu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat