Baby/Kidz Banzit netistä linkki =)

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Löysin www.vauvatar.fi nettikaupasta baby ja kidz banzeja kivoissa väreissä =)Oli mm punaisia,lime,vaal.pun,oranssi,sininen,musta ym kidz koossa =) Ja paljon kivoja värejä myös baby koossa..Hinta oli 23 e sis toimituskulut :)

Kommentit (8)

Vierailija

tilannu tuolta esunproof sivuilta tavaraa ilman luottokorttia. Mä kyselin sähköpostilla sieltä ja tuli vastaus et jos maksaa etukäteen suomen pankkitilille, niin ne toimittaa tavarat. onko kellään kokemusta et tuleeko tavarat?

Vierailija

Pojille olisi tarkoitus tilata myös sellaiset, mutta koot mietityttää...Eli vanhemmalla pojalla normaaleissa kengissä käytössä tällä hetkellä koot 28/29, eli pitäisiköhän tilata peräti koko 31? Sivuilla kun neuvotaan tilaamaan yhtä kokoa suuremmat kuin normaalisti ja edellinen koko taas on 29,5...Ja pienemmällä pojalla taas käytössä koot 23/24 ja tuon logiikan mukaan hänellekin kannattaisi tilata vasta koko 25,5.Onkohan kengät todella noin nafteja, ettei sitten ole hankala kävellä, jos tuon isomman koon valitsee?

Vierailija

www.esunproof.co.ukOlivat n. 15 euroa ja pk:t 3,5,- ja värejä oli paljon, myös sellaisia joita en ole Suomessa nähnyt. Samoin tilasin Baby Banzin hellehatut, ym... kivaa =)

Paketti tuli nopeasti ja sähköpostilla asiointi hoitui suomeksi!

Vierailija

Me tilattiin netistä tuosta yllä mainitusta osoitteesta Babybanzit. Hinta lähetyskuluineen 17 eur. Tulivat alle viikossa, vaikka välissä oli viikonloppukin. Nopeaa, kätevää ja edullisempaa kuin lastentarvikeliikkeessä. Maksamiseen tarvittiin luottokortti. Sivuilta pääsee tilaamaan, kun painaa Britannian lippua.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat