Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Parisuhteen tärkeimpiä asioita on anteeksi antaminen toisen virheille

Vierailija

eikä se ainainen vänkääminen siitä, kumpi on enemmän oikeassa.

Kommentit (14)

Vierailija

Sain viettää mieheni kanssa kahdenkeskisen vuorokauden kun lapset olivat isovanhemmilla ja oli tosi ihanaa! Kaikkien em. lisäksi on mahtavaa kun joskus on vain ja ainoastaan ihanaa.Kunnioitus ja hyväksyminen ovat mielestäni tärkeitä puolin ja toisin. Harvemmin hyvää ystäväänsä kukaan kohtelee yhtä huonosti kuin puolisoa.

Vierailija

että kompromissit ovat suhteessa a ja o. Kuulostaa yhdeältä kisaanhännän vedolta koko suhde. No ehkä jollain se on kaikkein tärkein asia.

Joku sanoi että KUUNTELEMINEN ja olen aivan samaa mieltä. Jos ei kuuntele, ei voi oikeastaan ryhtyä mihinkään. Kuunteleminen sisältää arvostamisen, ymmärtämisen, rakastamisen ja antaa avaimet anteeksi antoonkin.

Vierailija

En ole samaa mieltä ap:n kanssa. Musta parisuhteessa on tärkeintä kompromissit. Eli se, että KUMPIKIN joustaa vuorollaan. Tämä tarkoittaa, että joskus on vain pidettävä tiukasti kiinni itselle tärkeistä asioista!

Vierailija

Lainaus:

Mielestäni pitäisi ylipäätänsä hyväksyä ihmiset sellaisina kuin ne on.

Joustoa ja kompromissejä
Jos on jonkun kanssa naimisissa, ei silti pidä hyväksyä ihan kaikkea. Voihan olla että liiton aikana puolisolle tulee uusia tapoja tai tottumuksia tms joita ei oikeastikaan voi eikä tarvitse hyväksyä.

Uusimmat

Suosituimmat