maitotuotteiden aloitus

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

hei!olemme antaneet tytölle 11kk nyt raejuustoa, viiliä ja maustamatonta jugurttia sekä piimää (huonolla menestyksellä). Voiko maitoa antaa ruuan seassa jo ennen vuoden ikää, kun jossain niin on sanottu vai pitääkö odottaa vuoden täyttymistä? Mitä muita maitotuotteita olette antaneet näin aluksi? Meillä imetetään vielä mutta töihin lähtö edessä parin kuukauden päästä ja pientä vieroitusta pitäisi aloittaa, korvikkeella vai maidolla?

Kommentit (2)

Vierailija

10kk ikäisenä aloitella hapanmaitotuotteilla. Me on annettu samoja kuin tekin. Maitoa voi käyttää ruuan valmistukseen eli sen pitää kypsyä. Olen laittanut laatikkoruokiin myös kevyttä ruokakermaa lorauksen.Neuvolassa sanoivat, että sitten lähempänä 1v ikää voi aloitella maidon juonnin. Ensin parina päivänä pikku maistiaiset ja sitten yhden aterian ruokajuoma päivässä vaihdetaan maidoksi. Ajateltiin aloittaa tämä viikon siirtymä pari viikkoa ennen 1v synttäreitä, että ehtii totutella maitoon ennen kesälomalle lähtöä.Ei kai tuo maidon aloittaminen ole niin päivän tai viikon päälle?

Vierailija

Meillä on niin huono neuvolatäti ettei mitään tietoa saa. Täytyykin kokeilla vaikka makaroonilaatikkoa uuniin ja maitoa joukkoon :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat