Lääkkeenantamisvinkkejä taaperolle??? Kiire

Vierailija

Nyt iski tenkkapoo, aiemmin lääkkeiden antamisessa ei ongelmaa, mutta nyt saatiin tärkeä allergialääke ja sen maku on sitten vissiin niin outo ja kamala, että suurin osa lääkkeestä roiskuu ties minne, saattaa myös hämätä, että ikäänkuin nielaisee lääkkeen, mutta muutaman sekunnin päästä sylkäisee ne pois... Tuskaa, apua!

Kommentit (8)

Vierailija

tabletin voi ainakin vaik murskata ja sekoittaa maitoon, mehuun jne.Jos mikstuura kyseessä niin voisko huijata että syöttää sen jonkun ruuan välissä,antaisi vaik jotain herkkua jos sen varjolla menisi kunnolla alas.

Vierailija

ja jos lapsi saa vielä valita minkä värisiä rakerita, niin aina parempi.Jos ei auta hyvällä, niin sitten vaan väkisin. Kun itse teidät tekeväsi oikein ja pysyt jämäkkänä, ei lapsi montaa päivää jaksa vastustella.

Vierailija

käteen keksi tai joku muu herkku, siis siihen nenän eteen, ja sanot että saat tämän heti kun olet ottanut lääkkeen.Toinen mikä on helpottanut, on raikuvat aplodit ja todella ylitsevuotavat kehut joka kerta kun ottaa lääkkeen. Maailman napa tykkää ihastella kuinka taitava lääkkeen ottaja onkaan;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat