Kertokaa joku kiva tutustumisleikki?

Vierailija

Pitäisi sopia lapsille ja aikuisille. Kiitos!

Kommentit (7)

Vierailija

Ota lankakerä (tarpeeks pitkä). Pidä kerää itselläsi ja juonna: Se jolle kerä tulee huutaa/sanoo nimensä ja heittää kerän jollekin toiselle. Voidaan olla ringin muodossa.Kerä hyppii pitkin ja poikin ja sit ollaan " samassa verkossa" ..Läpsy: Menkää rinkiin ja keskelle yksi. Jokanen voi aluksi vaikka kertoa nimensä (turvallisempaa). Sitten valitaan alottaja tai leikin juontaja voi aloittaa: sanoo jonkun nimen, keskellä olija koittaa läpsästä sitä, vaikka lehdellä. Nimensä kuullut koittaa keksiä uuden ihmisen nimen ringistä ja keskellä oleva koittaa läpsästä sitä. Pelaaja vaihtuu kun keskellä oleva kerkee läpätä ennenkö nimen huudettu sanoo uuden nimen.

Vierailija

Jokainen ottaa rullasta niin monta palaa kuin käyttää esim. päivän aikana (tai viikonlopun).

Kun kaikki ovat saaneet palansa, niin jokainen kertoo itsestään niin monta asiaa kuin on paloja ottanut.Leikkejä löytyy esim. mll:n sivuilta.

Vierailija

hauskan sokkelovyyhdin vaikka jos ringissä istutan, miten selitettäis... ja sitten voidaan purkaa se takaisin keräksi niin, että jokainen aina käärii omalta kohaltaan " vapaana oleavn" langan takas kerään ja kertoo jotain itestään samalla, sekavaa...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat