Päiväunista muutama kysymys! (ov)

Vierailija

Meillä 11kk terhakka taapero. Siirryttiin 4 päivää sitten yksiin päiväuniin koska yöt olivat tosi katkonaisia. Nyt on yöt selkeästi parantuneet,herätyksiä enää 1. Päiväunet olleet 2 tuntia,mikä tarkoittaa että alkuillasta n.17 ollaan niiiiiiin väsyneitä että tirsat olisi saatava. Eilen en nukuttanut tirsoille ja pikkunen meni kiltisti klo20 nukkumaan ja heräsi tänä aamuna klo 7. Kysymys siis kuuluu,monta päivää kestää ennen kun taapero tottuu tähän uuteen rytmiin ja pidentää päiväuniaan? 2h ei voi riittää tuon ikäiselle enkä aio nukuttaa häntä kuin kerran päivässä.Toinen kysymys,kannattaako taapero siirtää tähän samaan syssyyn nukkumaan ulkoa sisälle?Sekavaa,mutta kai siitä selvän saa :-)

Kommentit (3)

Vierailija

Välillä vetelee enemmänkin, mutta reilusti vähemmän nukkuu päivällä kuin isosiskonsa aikoinaan. nukkumaan menee 12-12.30 välillä ja jaksaa valvoa iltaan asti eli n. 20.30.

Vierailija

lapsi nukkuu 2-3 tuntia ja jaksaa jo nykyään hyvin iltaan asti.

aluksi kun tuli myös väsymys joskus iltakuuden maissa, lähdin pienella autoajelulle ja annoin lapsen nukkua puolisen tuntia. jaksoi sitten hienosti iltayhdeksään saakka.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat