Aiotteko...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

mennä vielä loppuraskaudesta ultraan? Koska aiotte / koska olette olleet loppuraskauden ultrassa? Eli koska " kannattaisi" mennä ns. tavalliseen ultraan, entä 4 D ultraan?Itse aion käydä neuvolan tarjoamissa ultrissa, vaikka ensin meinasinkin varata rakenneultran yksityiseltä. Ajattelin kuitenkin, että voisin sitt vielä myöhemmin käydä yksityisellä, jos esim. sukupuoli tai mikä tärkeintä, jotain on terveyden suhteen epäselvää.

Kommentit (2)

Vierailija

ei ollut tarkoitus enää rakenne ultran jälkeen ultrissa käydä mutta tänään kuitenkin menen 4d ultraan koska eilen oli häikkää vauvan sydänäänissä. 4d:ssä näkevät tuon sydämmen paremmin.Hexu ja masukki rv 21+1

Vierailija

Nostetaanpa...Suht pian on siis rakenneultra edessä, mutta oma lääkärikin jossakin vaiheessa sanoi, että mielellään näkisi vauvan :)

Tietty voin hänellekinsoitella, että koska olisi paras aika. Mutt ajattelin vain teiltä kysäistä, koska te olette olleet / aiotteko mennä.

Mutta voi olla että rakenneultra on ihan riittävä. Sen jälkeen tuntuu jo vauvan liikkeet paremmin yms. eikä tarvetta ylimääräiseen ultraan enää tunne. Näin alkuraskaudesta ja ekaa kun odottaa, niin tuskin malttaa nähdä ja tuntea vauvan!Peggy-75 rv 17+0

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat