Vierailija

Kuinka paljon asuntolainaa tms on teillä, jotka yksin sitä lyhennätte? Kuinka paljon lyhennät kuussa? Millaiset tulot, onko lapsia?Ostettiin asunto ja nyt taitaakin olla niin, että se jäisikin minulle, jos siis ylipäätään saan lainaa siihen. Hirvittää vaan olla ihan yksin ison lainan kanssa.Kommentit (4)

Alunperin piti hakea lainaa ihan omaa asuntoa varten miehen kanssa yhdessä, mutta ukko livisti. Neuvottelin sitten pankissa ja päädyttiin siihen, että kovin korkeisiin kuukausilyhennyksiin mun tuloilla ei ole varaa (brutto 2000e).

Päädyin aso-asuntoon, otin lainaa sisustamista ja huonekaluja yms. varten ja nyt mulla on kiva, tilava asunto ja lainaakin kohtuullisesti :) Eikä oman asunnon riskiä.. mutta pysyvä asumisoikeus.Kaikkihan riippuu tuloista. Mä laskin niin, että mun palkka plus elatusmaksut ja lapsilisät yhdessä tekee noin pari tonnia käteen. Jos siitä lyhennän pankille 150euroa plus maksan asumiskulut, käteen jää vielä mukavasti :) Oman asunnon kanssa lyhennykset yksin olisivat olleet kolminkertaiset ja ahdinko kova :)Jos ootte kovatuloisia yh:ta niin siitä vaan, oma asunto alle :)

Mutta jos ette, miettikää fiksusti ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat