Voiko mitenkään nopeuttaa mustelman parantumista?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (6)

Vierailija

aloe geeliä.homcaren jälleenmyyjiltä sitä saa.se auttaa ja heti kun kolahtaa johonkin,laittaa sitä,ei edes ehi tullakkaan mustelmaa.se on myös moneen muuhun tosi hyvä.lapsi jos lyö päänsä tms. johonkin.

Vierailija

Alla Lääkelaitoksen sivuilta tietoa voiteista. valitse toinen. (Hematooma = verenpurkauma, Mustelma = ihonlalainen verenpurkauma)1. LÄÄKEVALMISTEEN NIMIHIRUDOID® forte 4,45 mg/g emulsiovoide2. VAIKUTTAVAT AINEET JA NIIDEN MÄÄRÄTMucopolysaccharid. polysulf. 4,45 mg/g respond. 400 U*/g* Määritetty aktivoituna partiaalisena tromboplastiiniaikana (APTT).3. LÄÄKEMUOTOEmulsiovoideValmisteen kuvaus: iholle siveltäväksi tarkoitettu valkoinen tai vaalean beige, homogeeninen emulsiovoide, jolla on sitruunalle ominainen tuoksu.4. KLIINISET TIEDOT

4.1. KäyttöaiheetPinnalliset tromboflebiitit, infuusio- ja injektioflebiittien ennaltaehkäisy ja hoito, ehjän ihon painevauriot, hematoomat, kontuusiot.4.2. Annostus ja antotapaHoidettavalle alueelle levitetään kerran tai useita kertoja päivässä 3 - 5 cm (tarvittaessa ja hoidon alussa enemmän) emulsiovoidetta, joka hierotaan kevyesti ihoon.Erityisen kivuliaissa tapauksissa hoidettavalle alueelle ja sen ympäristöön sivellään varovasti emulsiovoidetta ja alue peitetään esim. harsotaitoksella.Hirudoid forte emulsiovoidetta voidaan käyttää myös puristus- ja kestosidosten alla. Se sopii hyvin käytettäväksi okkluusiosidosten alla, jolloin lääkeaineet imeytyvät huomattavasti paremmin kuin ilman sidosta. Okkluusion avulla aikaansaatu ihon pehmeneminen ja hydratoituminen parantavat lääkeaineiden imeytymistä.

LÄÄKEVALMISTEEN NIMITrombosol forte emulsiovoide2. VAIKUTTAVAT AINEET JA NIIDEN MääRäTHepariininatrium 250 I.U./g, bentsyylinikotinaatti 2,5 mg/g3. LääKEMUOTOEmulsiovoideValkoinen emulsiovoide4. KLIINISET TIEDOT

4.1. KäyttöaiheetPinnalliset laskimotulehdukset ja -tulpat, verenpurkaumat ja mustelmat sekä pinnalliset ruhjevammat.4.2. Annostus ja antotapaVoidetta sivellään kohtalaisen paksulti verenpurkauman tms. kohtaan 1-2 kertaa päivässä. Voideltu kohta peitetään sideharsolla.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat