Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kukaan koskaan tilannut Cyrilluksesta lapsille vaatteita?

Vierailija

Millaisia olivat laadultaan ja kokojen puolesta?

Kommentit (5)

Olen tilannut tyttöjen, poikien, vauvojen ja naisten tuotteita ja lisäksi vielä kodin tavaroita. Tosin voimassa olevasta mallistosta en ole tilannut mitään, kun kaipasin värikkäämpää. Laatu on ollut hyvää ja erittäin hyvää, pari ns. pikeepaitaa ollut huonolaatuista kangasta, mutta toiset taas erittäin hyviä. Koot ovat pieniä ja vaatteet tehty kapeiksi. Ilman muuta kannattaa lapsille tilata ainakin pari kokoa isommat kuin normaalisti. Meillä on ollut myös puuvillaneuleita (100 %) ja ne ovat pysyneet hyvinä pesusta pesuun. Just meni yksi hyvin käytetty neule pieneksi, pitääkin katsoa, saisiko tilalle samantyyppistä.Cyrilluksessa on just alennusmyynti, joten kannattaa kokeilla. Ja se Nolitan mainitsema katalogi kannattaa tilata. Eka tilaus tuli mulle kirjattuna pakettina postiin ja sen jälkeen kuljetuksena kotiovelle. Iso ja luotettava firma. Vastaavat nopeasti sähköpostikyselyihin. Mitähän muuta sanoisi kuin että suosittelen! :)

Kuten Gloria totesi, suht pieniä ovat koot eli etenkin jos lapsesi ovat kookkaita kannattaa ottaa koon tai parikin isompaa kuin tavallisesti. Laatu on mielestäni ollut melko hyvä. Nykyään monet neuleista ovat 100% puuvillaa ja meillä ne ovat pysyneet hyvinä, tosin ne eivät ole olleet missään superkäytössä vaan sellaisina parempina neuleina. Toimitukset ovat pitäneet joskin toimitusajat ovat suht pitkät. Joskus on tullut väärää tavaraa. Kannattaa tilata katalogi ensin koska sen mukana tulee yleensä tarjouskirje.

Laatu ihan ok, ei nyt mikään huippu.

Koot ovat ihan periranskalaiseen malliin pieniä, eli muistaakseni hoikka 5 vuotias käytti kokoa 8 ans. Neuleita en suosittele, ne sisälsivät ainakin ennen aina tekokuitua, eli ranskalaisillahan on kalliissakin merkeissä aina akryyliä neuleiden joukossa (ellei jopa kokonaan) ja nyppyyntyy kyllä aina.

Uusimmat

Suosituimmat