Ehdotuksia? Meillä tulee keittiön ja olohuoneen tilaa erottamaan toisista puolikorkea seinä.

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mietinnässä on, että millaisia kaapistoja laittaisin keittiön puolelle, puolikorkealle seinälle. Kaikki tarpeellinen meillä tulee toisille seinille, joten jotain kivaa tai ihan tarpeellistakin voisi kehitellä tuolle seinälle.

Kommentit (3)

Vierailija

vaikkakin ilman seinää, mutta ajattelin laittaa vitriinikaappeja ja tavallisia kaappeja astioille, ja päälle tasoa samaan sävyyn kuin työtasot (n. 110-120 korkealle). Tasoa voi käyttää laskutilana ja seisovana pöytänä kun ruokaa tai vieraita on enemmän, ja omalla porukalla vaikka juomiset voi laittaa siihen. (Meillä pöytä tulee keittön puolelle, vaikka on avointa tilaa oh kanssa. Muuten kuin syödessä ajattelin laittaa tasolle jotain hedelmäkulhoja, kukkia, koriste-esineitä tms.

Ehkä laitan isot pyörät koko tason alle, jos tarvitsee avointa tilaa välissä, kun nyt talopaketti tulee niin sitten katsotana minkä kokoinen tulee.

niin ja ehkä ovia meillä tulee molempiin suuntiin, oh ja keittiö, katsotaan miltä näyttää :o)

Vierailija

Molemmissa on kuuden hengen ruokailuryhmä. Me olemme ajatelleet että emme laita keittiön puolelle mitään sitä seinaa vasten että tila ei käy liian ahtaaksi. Ruokailuhuoneessa on kuitenkin tilaa levittäytyä vähän olohuoneenkin puolelle (on koko alakerta lähes avointa tilaa) joten sitä matalaa seinää vasten hankimme matalan senkin, jossa voi säilyttää astioita esimerkiksi. Sen päälle voi laittaa kynttilöitä, hedelmävadin, valaisimen...olemme aika minimalisteja että emme halua siihen kerätä mitää ylimääräistä. mahdollisimman yksinkertaista ja eleetöntä kuten muussakin talossa.yksillä tutuillamme on matalaa seinää vasten pöytätaso ja alakaapit. siinä touhuillessa voi samalla seurustella olohuoneesa istuvien vieraiden kanssa tai nähdä mitä lapset touhuavat olkkarun puolella.meillä seinänpätkästä tulee muutenkin niin kapea, että ei siihen oikeastaan voisi mitään juuri päälle laittaa. korkeintaan jotain tuikkukuppeja tms.

wenku:

Lainaus:


Mietinnässä on, että millaisia kaapistoja laittaisin keittiön puolelle, puolikorkealle seinälle. Kaikki tarpeellinen meillä tulee toisille seinille, joten jotain kivaa tai ihan tarpeellistakin voisi kehitellä tuolle seinälle.
Vierailija

ei koskaan voi olla liikaa! Ei myöskään kaappeja/laatikostoja =) Tai sitten vain pelkkä taso ja jotkut jakkarat sinne alle, niin voi syödä aamupalaa tai lukea lehteä siellä...Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat