Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Millainen on laadultaan, kun hinta ei päätä huimaa ja ovat hyvännäköisiä ts minun tyylisiä.

Kommentit (14)

Hei.Meilläkin sohvan hankinta ajankohtainen, joten haluaisinkin kysyä onko tuo Furninova jokin liike vai onko se jonkin ketjun sohvan merkki??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja ollut käytössä nyt 5kk, tykätään kovasti ja oli edullinen kun vertaa kotimaisiin. Kokookin yksin divaanilla on ihan kivasti, siihen mahtuu kevyesti 6 henkilöä istuumaan. Ostettiin sohvadivaanin lisäksi yksi erillinen, yhden istuttava, nojatuoli ja iso rahi. Ostettiin koko kalusto norsunluunvalkoisella nahkalla päällystettynä.Suosittelen lämpimästi:-)

ensimmäinen nyt 3 vuotta ja on kestänyt paremmin kuin Askon tuplahintainen. Päälliset irroitettavat ja vesipestävät, ei kutistuneet koneessa. Tilasimme heiltä myös uuden sohvan juuri siksi koska hinta/laatusuhde on mielesstämme erittäin hyvä. Vrt. iso divaanikulmasohva (n 240-240) tarjouksessa 860¿ kun vastaava Askossa tai Iskussa ylii 3000¿ eikä edes alcantaraa sekään. Miksi maksaisin enemmän??

Huijattu

Ostettiin n. 1,5 vuotta sitten ja täytyy sanoa, että lankaan mentiin. Birmingham -sohvat muka untuvatäytteellä. No on, mutta ovat niin huonot istua, että. Sormin kun painaa pehmustetta, niin on kuin luto kumi. Se vaahtomuovi siinä istuinosassa on liian lötköä materiaalia ja näin ollen takapuoli menee vähän ajan kuluttua "pohjaan" ja perse puutuu, kun jonkun aikaa istuu. Istuinpehmusteet näyttää tosi pehmeiltä ja sitä ne onkin eli ihan liian pehmeät. Muuten ovat ihan asiallist. Selkätyynyt on paljon paremmat. Tosin kankaankin piti olla niin hyvää, mutta nappuloita tulee. Uusia sohvia en raaski ostaa eli istuintyynyt täytyy viedä verhoilijalle, että tekee uuden sisustan. Suvussa on verhoilija ja hänkn sanoi, että istuintyynyt on sutta ja sekundaa.

Huijattu

Ihan outo kommentti, Pekka! Ei aukee meikäläiselle.

Täällä pyydettiin mielipidettä kyseisitä sohvista ja kerroin sen rehellisesti. Jos olet myyjän edustaja, niin ymmärrän, että ei ole kiva myydä sutta ja sekundaa.

Tietenkin verhoilija (myös suvussa) osaa tehdä uuden sisustan, kun tietää, minkälainen supis sinne pitää laittaa. Siis ei puolalaista, jota iso kumifirmakin myy. Onneksi on valinnanvaraa. Tiesitkö, että sekin täytyy olla laadukasta, ei jotain Furninova-laatua. Avasin sisustaa ja "untuvatkin" ovat enemmänkin sulkia. Laatu ei ole edes höyhentä. Samoin eivät pysy pussissa, kun kangas on niin harvaa.

Huh, huh, sanon minä!

Hyvää päivänjatkoa Pekallekin!

Vierailija

Nostan keskustelua, josko saisi tuoreita kokemuksia. Mietin Furninovan sohvan hankintaa, mutta edellisessä Furninovassani (Paso Doble) sohvatyynyt painuivat muutaman vuoden jälkeen, ja kun istuinkorkeus oli melko matala, niin istumisesta ei tullut mitään. Piti vain maata 😄 ja lisäksi istuintyynyt valuivat jatkuvasti eteenpäin. Koko ajan sai olla asettelemassa sekä istuin- että selkänojatyynyjä. Onko laatu ja istuintyynyjen sisus samanlainen edelleen? Onko laatu ja kestävyys parantunut?

ensiostos

Meillä on ollut furninovan sohva 10,5vuotta nyt. Olen ollut tyytyväinen edelleen ostokseen. Hinta oli luokkaa 500e, en muista oliko alennuksessa. Valitsin alunperinkin sohvan jossa istuintyynyt on jämäköitä ja selkänojatyynyt ryhdikkäitä. Aivan hyvin on pitänyt ryhtinsä. Tyynyjä olen käännellyt ja vaihdellut paikkoja, etenkin selkänojatyynyjä - ne tuppaa ottamaan istujasta mallia jos ei kääntele.

Ehkä nyt viimeaikoina on alkanut tuntumaan/tuoksahtamaan että pitäisi tyynynpäälliset pestä, mutta en muista saiko niitä pistää pesukoneeseen... Päällinen on sellaista tavallista / tyypillistä karkeaa chenilleä jossa näkyy kude ja loimi pieninä ruutuina.

Seuraavaksi ikeaan

Meillä ostettiin Furninovan konjakin värinen nahkasohva Muutama vuosi sitten (3). Maksoi noin 1200€. Reilu puolivuotta sitten alkoi istuinosan pinta hilseilemään ja on levinnyt siitä. Alkaa olla todella epäsiisti ja olen todella pettynyt latuun. Edellinen ikean nahkasohva kesti 10 vuotta...

Olen huolellisesti sohvaa hoitanut eikä kyse ole siitä. Otin yhteyttä myyjä liikkeeseen ja minulle sanottiin ettei valmistaja eikä kukaa osaa sanoa mistä tuo hilseily johtuu eikä se ole takuuasia (jos kyse olisi rungosta se olisi takuu!). Jonkinlaista (hyvin pientä) hyvitystä tarjotaan, mutta itse pitäisi joko teettää uudet istuinosat ompelijalla tai maalauttaa istuinosien pinta.
Olisin todella odottanut pidempää kestoaikaa sohvalle ja harmittaa kustantaa korjauksia.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat