Vierailija

Pitäisi keksiä ohjelmaa polttareihin... Kaikki vinkit kehiin!! =) Mitä vois tehdä jne...

Kommentit (26)

Tekemistä:

* Ratsastustunti kaikille

* Pienkonelento morsiamelle+2:lle ystävälle malmilta (säävaraus)

* Morsiamelle kauneushoitoja

* Ravintolaruokailu

* Joku jumppatunti kaikille tai jooga ym. sieltä saunaan

* Sisäjärvilaiva risteily (riippuu missä asutte)

* Lumilautailutunti kaikille

* Cartingia

* Värikuulasotaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hameet ja essut, päähän huivit/nauhat (rouville huivit ja neideille nauhat). Morsiamella oli vaalea peruukki, että oli oikein kunnon Eloveena.

Mun polttareissa esim. kaikilla oli päivällä samanlainen huivi kaulassa ja illalla kaikilla oli jotain mustaa (hametta, housua, puseroa..)Jos morsian on edes jotenkuten valokuvauksellinen tai tykkää leikitellä kameralle, vois olla hauskaa tehdä eräänlainen " mallikansio" . Eli kuvia eri paikoista, eri kuteissa/meikeissä/peruukeissa. Näitä saa edullisesti/ilmaiseksi kirppareilta tai polttariin osallistuvilta.Sauna ja hemmotteluhetki on ehdoton. Niitä löytyy netistä.Kaikki suhteet peliin, niin hyvä tulee. Ja iloinen mieli!

EI morsiamen nolaamista!!! Monelle morsiamelle on jäänyt polttareista paha maku suuhun, kun ne on olleet sitä, että morsian nolaa itsensä ja muut nauraa vieressä! Jos on pukeutumista, pukeutukaa kaikki edes jotenkin, niin tulee sellainen yhteenkuuluvuuden tunne.Hemmottelut (hieronta, kasvohoidot tms.) on hyviä, sillä yleensä morsmaikku on hiukka stressaantunut häiden alla... :)Miten ois sellainen suunnistus, jossa rasteilla ois aina joku muistelu kihlaparin menneisyydestä tai ystävyyksien syntymisestä tms.? Ei olisi kallis toteuttaa, ja varmaan tulisi hyvä mieli morsiamelle.Yhteistä kivaa, tarpeeksi viinaa! ;)))

Meitä osallistuu polttareihin morsiamen lisäksi 5- 7 ihmistä. Polttarit ovat pääkaupunkiseudulla. Kokoonumme viikon kuluttua ensimmäistä kertaa suunnittelemaan mitä tekisimme polttaripäivänä. Siksi kaikki vinkit ovat tervetulleita. Jos haluat / viitsit,voit myös kertoa millaiset polttarit sinulla oli.. Kiitos kaikille vastanneille jo etukäteen!! =) T: ap

heillä ei varmaan ole laittaa montaa kymppiä...

eli ekalla tapaamisella miettikää kuinka monella on jotain suhteita,

joilla vois saada tekemistä edullisemmin!saunominen ja morsiamen " kylvettäminen" on hyvä juttu kun morsiaknkin jo vanhempi kun teini...muistakaa kuitenkin että nöyryyttää ei saa!!!

ps. kaverille järkättiin seinäkiipeilyä, ja muutkin sai koittaa morsmaikun jälkeen jos halus!!!

http: //www. naimisiin. info/haaopas/polttarit. htmlhttp: //www. amoriini. com/Sivusto/Osasto/Vieraat/polttarit. php(välit pois kaksoispisteen ja pisteiden perästä)

Siis ammattiin tai harrastuksiin liittyviä mahdollisuuksien mukaan.Elikkä meillä oli kaverin polttareita järjestämässä fysioterapeutti, kampaaja, kosmetologi jne. ja käytimme kaikkia taitoja hyväksi morsiamen hemmottelussa.

Samoin me järjestäjät käytimme suhteita kun suunnittelimme toimintaa, saimme mm. moottoripyörän (kuljettajineen) kuskaamaan morsianta hyvin pienellä korvauksella jne.

007 teema

Kaikille mustat puvut +aurinkolasit päälle, morsiamelle näyttävin esim. viikset lisänä. Tehtävärasteja esim. tutuissa paikoissa. Ampurata harjoitus, jneLentoemäntäteema

Lento pienkoneella, asuste oikea, turvaharjoituksiaSairaanhoitajateemaMuistakaa ottaa jokaisen tulotaso huomioon, jooko. ;)Ideoita; mökkiviikonloppu tai -yö. Siellä saunomista, " taikoja" , hyvää syötävää, muisteloita, pelejä jne.Piknik jonnekin kivalle rannalle. Sieltä saunan kautta yöelämään.siinä pyydetään pakkaamaan mukaan seuraavia tavaroita. Osa tavaroista ihan lisänä vaan joita ei tarvita, mutta helppo saada mukaan oikeasti tarvittavia kuten kengät ym. oikeaa kokoaEsim.

Pulloharja

Kumihanskat

Lenkkari

Pillimehu

Lempi CD

jne

minä petyin kun jouduin olemaan hoitaja ja myymään kondomeja.. näinhän useimmat joutuvat tekemään.. polttarit pitää olla mielestäni jotain extremeä..

Itse pääsin (jouduin) seinäkiipeilemään yksin, muut katsoivat ja kannustivat alhaalta. Ty-pe-rää! Ja kun se ei kertakaikkiaan sujunut se kiipeily niin ylös, kuin olisi muka pitänyt päästä..Sitten mulla oli metsästys/retkeilyaiheinen " luontopolku" (mieheni metsästää), sain maastopuvun päälleni, SuperSoaker-vesipyssyn ja ennakkotehtävän mukaisesti matkaan pakatun lelukoirani remmiin.. Oli ampumatehtävää, piiloutumis-etsimis-tehtävää, kukkakimpun keräämistä (morsiussaunaa varten) jne.. siiderirasti sopivin välimatkoin.. Kävin entisessä työpaikassani pesemässä vessat muuten yhtenä tehtävänä...Sitten oli morsiussauna taikoineen, ruokaa ja juomaa.. sit mentiin lavatansseihin, mulla rekvisiittana peruukki, 70-luvun korkkarit, esiliina ja tiskiharja.. joo.. Hikiset papparaiset sitten tanssitti. Ihanaa... Ei vaan oikeasti tosi hauskaa menoa!

Yksi polttareihin osallistuvista on kotiäiti, yksi työtön ja loput työssäkäyviä... Joten kaikilla ei ole hirveesti varaa " törsäillä" kalliisiin juttuihin. t:ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat