Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen aina ihmietellyt, miksi monet kilojaan vahtivat&terveyttään vaalivat naiset valitsevat leivän leikkeleeksi juuston. Juustohan on aina rasvaisempa kuin kinkkuleike. Samoja eläinrasvoja molemmissa. Kinkussa on sitä on vaan vähemmän, n. 3% rasvaa, kun extrakevytjuustossa on 7%. Silti kinkku mielletään niin lihottavksi, että siitä on tehty näitä ohuenohut-siivuja, vaikka se kinkku saisi oikeasti olla paksuudeltaan kevytversioon nähden yli kaksinkertainen ja tavalliseen edamiin verrattuna kymmenkertainen.Omituista. Näitähän riittää muitakin, tuleeko mieleen.

Sivut

Kommentit (54)

Tällä palstalla on muitakin terveydenhuollon ammattilaisia (esim. kätilö ja farmaseutti), mutta eivät he vaan *repsahtele*, jos jollakin on väärää tietoa asiasta. Et sovi terveydenhuoltoalalle, joten kannattaisiko vaihtaa alaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En vaan ole aiemmin törmännyt ihmiseen joka ei olisi tietoinen em. asiasta.

Ja luepa oma viestisi minulle, siis se jossa tiedustelit sokerin vaikutuksista reikiintymiseen, oliko se mielestäsi ystävällisesti kirjoitettu??shg

Etenkin kun suu vaahdossa ostetaan light-tuotteita, joissa on 0 % rasvaa! Just joo, katopas vielä se sokerien määrä, niin hupsista heijaa! Kaloreita onkin enemmän kuin tavallisessa tuotteessa. Tai light-limut. Ne on niin terveellisiä, kun niissä ei ole kaloreita! Jaahas, no ei ne hampaille ole yhtään sen terveellisempiä. Siitä hiilihaposta tulee ihan yhtä lailla happohyökkäys hampaille riippumatta onko limu lightia vai tavallista... Oikein tekee pahaa katsoa, kun vanhemmat ostavat light-limuja jälkikasvulleen litrakaupalla... kaunista hymyä vaan lapsillesi.

Jokainen suupala oikein uitetaan kastikkeessa...Jos olet ollut tietoinen salaattikastikkeen epäterveellisyydestä, niin onnea, olet fiksua vähemmistöä!

18

jotka " syövät kaikkea kohtuudella"No tietenkin se on PARAS jos osaa ja pystyy syömään kaikkea kohtuudella ja pysyy ihannemitoissaan. Jos olet sellainen ihminen, NAUTI ja OLE HILJAAkoska tosiasiassa aika moni meistä EI osaa syödä kohtuudella kaikkea vaan tarvitsemme sääntöjä ja ohjeita, me jotka olemme oppineet syömään lohdutukseseksi, himoihimme, palkinnoksi, yksinäisyyteen, hupiin, muuten vain...Antakaa meidän tavallisten himojemme orjien yrittää löytää tie kohtuuteen, toisille sopii painonvartijat, toisille karppaus, toisille ajoittainen paasto tai mikä kenellekin.Jo suurinpiirtein 1960-luvulta saakka on ulkomaisissa tutkimuksissa todettu, että runsas maidonjuonti on sydäntautiriskinä suurempi kuin alkoholi ja silti suurinpiirtein vieläkin kaikki ajattelee ihan päin vastoin.

Mikä on punaista lihaa? Naudanliha? Onko sianlihakin punaista? Minullekin tämä on jäänyt aika hämäräksi. Lähipiirissä monet välttävät, mutta kun en itse jaksa tehdä syömisestä kovin suurta numeroa, niin en ole vaivautunut ottamaan selvää. Osaako joku kertoa?

että eivät light-limut ole sen terveellisempiä HAMPAILLE kun norm. sokeripitoisetkaan... Ehkä hän valehteli...???Tosin en käytä light-juomia siksi, että välttelen kaikkea " keinotekoista" . Mahdollisimman puhdas ruoka, ilman lisäaineita -siitä koitan pitää kiinni.

kuka mitäkin ruoka-ainetta (enkä tarkoita nyt allergisia...)

Kohtuudella voi syödä kaikkea...En ymmärrä myöskääm jatkuvalla laihiksella oloa, miksi ei voi nauttia elämästä, myös ruuasta... Ja tosiaan, mitä enemmän kieltäytyy jostakin, sitä enemmän sitä tekee mieli.Enkä ymmärrä ihmisiä, jotka voivat syödä levyllisen (jopa enemmän) suklaata vartissa...

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat