Vierailija

Mulla on suunnitteilla matkarattaiden osto, mies pitäisi vielä vakuuttaa asiasta. :) Ne olis kovin kätevät, kun meidän tavalliset vaunut mahtuu just ja just auton takakonttiin, ja matkikset olis niin kätevät varsinkin sillon kun matkustan vauvan kanssa kahden ja joudun tekemään monta pysähdystä (ja aina siis nostaa vaunut pois kontista). Eli minkälaisia argumentteja löytyy matkisten puolesta (ja vastaankin, jos haluatte mielummin kritisoida)?Ja voiko joku suositella tiettyä merkkiä? Ajattelin itse Peg peregon Pliko -rattaita.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

aikaa ja vaivaa. Sujuvampi liikkuminen esim. kaupoissa, kun ovat pienemmät kooltaan kuin oikeat vaunut/rattaat.Nämä nyt äkkiseltään tuli mieleen.

Paljon kätevämpää kulkea junassa ja bussissa kevyitten pikkurattaitten kanssa, ja julkisten varassa meidän liikkuminen lähinnä on. Monethan nykyään on sellaisia kuitenkin, missä vauvakin voi olla makuuasennossa päiväkävelyllä, eikä ole meininkikään ruveta nukuttamaan ulkona (ei mahdollisuutta), niin että mihinkähän niitä isoja vaunuja tarvitsisi...? *mietiskelen*

Isot yhdistelmät on raskaat nosteltavaksi ja työnnettäviksi mm. kaupoissa. En kuitenkaan suosittele mitään muovirimpuloita (nuo Perg Peregot ovat sellaiset vaikka mainostetaakin kalliina laaturattaina) vaan kunnon vakaat mutta kevyet rattaat esim. Brion Ponyt, Teutonian Timmyt tai muut vastaavat (jälkimmäisessä selkänoja menee makuuasentoon). Meillä kokemusta molemmista ja enää en niitä perinteisiä matkiksia ostaisi ellen käyttäisi niitä vain ja ainoastaan sileällä asfaltilla tai kauppakeskuksissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat