Vierailija

herää noin parin tunnin välein ja huutaa tissiä, mikään muu ei kelpaa, olen koittanut vähentää ja kun tulee vuoden ikään niin lopettaa mutta eihän se tällä menolla ole mahdollista. Hän myöskin saattaa olla yöllä sängyssään aivan hereillä ja ihmettelee vain mikä homman nimi. Onko tämä vain jokin ohimenevä ajanjakso? Kokemuksia?

Kommentit (9)

Meillä vauva konttasi ja nousi istumaan / seisomaan vähän väliä öisin tuon ikäisenä. Onko tuttipullo käytössä? Entä nokkamuki? Tarjoa vettä yöllä, tuskin sen veden takia jaksaa enää monena yönä herätä! (Meillä toimi). Eroahdistus: Vauva alkaa tajuamaan olevansa irrallinen äidistä / oma yksilönsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aikaisemmin unelmanukkuja, mutta nyt yöt aivan mahdottomia. Tosiaan hän heräilee tunnin välein ja maitohörpyt (tissi) on ainoa joka auttaa. Myös kanniskelu auttaa, mutta sitä pitää tehdä 2min-20 min. joka toinen tunti, joten se ei innosta. Yritimme mummolassa ollessamme " opettaa" pientä siihen, että pieni nukkui mummin kanssa ja hän kanniskeli. Ei oppinut. Mummi kanteli viikon vauvaa öisin tasan tunnin välein. Pieni oli ihan rauhallinen kunhan vain häntä kanniskeltiin. Minun kanssani maidon tuoksi saa pienen vaatimaan tissiä.Eroahdistuksen, hampaiden tulon ja kävelemään tukia pitkin aiheuttamaa levottomuuttahan tämä varmaan on, mutta saisi jo loppua. Yritämme varmaan vajaan kuukauden kuluttua uudelleen opetella pois yötisuttamisesta. Nyt on vain niin helppoa ottaa vauva viereen ja antaa maitoa hänen sitä halutessaan. Onpahan vauvalle turvallinen paikka ja äitikin saa vähän nukuttua.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat